Bullshit! Напред! Науката е Слънце!

Bullshit! Напред! Науката е Слънце!


Bullshit! „Напред! Науката е Слънце“ е стар комунистически лозунг! Днес децата искат или да са фолкпевици или проститутки, или наркодилъри, или гангстери, а другото не ги вълнува ! Правителството на ГЕРБ деморализира нацията и това са новите идеали днес за съжаление !

Децата са неграмотни, но пък далеч по-агресивни и не искат да учат, но от рано разпознават видовете екстази и видовете марихуана !

Може да не посещават образователни кръжоци, но пък са добри в компютърните игри където или се бият помежду си или го играят гангстери, който завладяват територия!

Момичетата не се учат да бродират нито да шият и готвят като те не се подготвят да стават майки или домакини, а те пеят на караоке песните на фолк дивите и се обличат като проститутки за да покажат още неразвитите си детеродни органи на съучениците си !

„Напред! Науката е Слънце, която в душите грей“ това някога децата пееха в училище, но днес обаче са обладана от новите модни течения и от така наречените джендъри!

Efekt 2

Тази година първокласниците са около 60 хиляди – два пъти по-малко от 1989 година, когато са били 120 хиляди. Учениците днес общо са около 720 хиляди – за сравнение през 1989-а са били 1 милион и 350 хиляди. Това е статистиката – грозната убийствена равносметка от управлението на ГЕРБ !

Затворени са над 140 училища и техникуми само през 2017 година! Напред в чужбина, там науката е Слънце, а тук е само духовен мрак !
И ако някога учителите бяха будители то днес има увеличение на заплатите, с което да им купят съвестта !

Остана само да направят учебници по джендър идеология и часове по чалга и всичко да приключва!

Каквото посеем и това и ще пожънем, но явно на държавата са нужни само бандити и курви!
Образованието ни е bullshit!
Правителството ни е bullshit!
Мене е срам, за вас не знам!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.