The Daily Beast: Американското разузнаване лъжат !

The Daily Beast: Американското разузнаване лъжат !
The Daily Beast: Американското разузнаване лъжат !

Назрява поредният голям скандал с Американското разузнаване !
Гръмна страшен световен скандал!
Командването на американската армия подправяло разузнавателна информация за „Ислямска държава“! Представители на Централното командване на Армията на САЩ (CENTKOM) подправяли разузнавателни данни с цел да преувеличат успехите в борбата с ИД.

За това свидетелстват жалби на анализатори от CENTKOM, забелязали изкривявания в подготвяни от тях доклади.Общо се оплакали около 50 служители от разузнаването, съобщи The Daily Beast. Анализаторите твърдят, крайните версии на техните доклади, видели бял свят, представят групировката ИД по-отслабена, отколкото е в действителност. Отбелязва се, че изкривявания в докладите са могли да правят само представители на ръководството на CENTKOM.

Подадените жалби принудили генералния инспектор на Пентагона и комисия от Конгреса на САЩ да започне разследване на установените факти. Очаква се, че крайният резултат от разследването във вид на 10-страничен доклад ще бъде готов още към края на тази седмица.

Efekt 2

От CENTKOM отказали коментар за The Daily Beast на разследването с мотив, че още не са получили официално предявени обвинения.
Източник: blitz.bg

Ние от Blife.eu ще добавим, че това е честа практика, която е изключително вредна и порочна и когато анализаторите в Пентагона четат тези доклади техните анализи са грешни !

Не случайно в Българското разузнаване винаги една информация се е потвърждавала от поне три независими източника!
В това отношение Руските служби са били винаги точни и затова всичките им удари са прецизни, точни и на място !
Спомнете си колко пъти Американците бомбардираха училища, болници и цивилни обекти !

Именно точната информация е ключът към прецизната работа !
Зад тези изкривени данни умират хора, но на кого му пука като всичко е статистика и цифри, който също могат да се променят нали ?

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.