Али Баба и Шехерезада – извратена приказка

Али Баба и Шехерезада - извратена приказка


Доста е извратена приказката за Али Баба и Шехерезада като тя само показва как Наложницата на Бойко Борисов обслужва властта и хората близки до властта. И така на практика колко пури е загасила сама си знае, колко пари е пренесла и това се знае, но няма да се докаже, няма воля нито желание.

Колко трябва да се прости, че да вярваме, че Борисов лично си взима рекета та и затова е прав е той, че не е взимал никакви пари.

Сега докато ви говори от екрана и се пъне дали му вярват всички фирми, които си плащат такса „спокойствие“ в централите на герб и всички, които си плащаха такса „стабилност“ като Божков? Време е да изхвърлим боклука от властта и всичките там от обслужващият персонал разни КУРиерки, мястото им е едно – в затвора и това е. Както казваше един главен секретар „за първи път престъпността се пропука и запяха по арестите“.

Efekt 2

Та и в България сега Али Баба запя песен, но престъпността не се пропуква напротив сплотява се. Затова сега когато човекът от кухнята на властта ви казва, че това не са хора, а извратени герои от измислени приказки вярвайте, но истината е някъде по средата и честно да ви кажа не вярвам Шехерезада да е пушила пури по-скоро е обслужвала интереси за сметка на личното си достойнство и така често е преглъщала истината, нека да я каже и сега. На практика навлиза в еротичната част на сериал на Али Баба, а защо никой не пита Шехерезада какво знае за 40-те разбойници?

Извратени хора ни управляват без морал и принципи, без човешко достойнство затова и ние ги наричаме образно казано боклуци, затова ви казваме време е да изхвърлим боклука от властта заедно с всички приказни герои и героини в кавички и техните подлоги наричани пички.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.