Арабската зима + ВИДЕО !

Арабската зима + ВИДЕО !


Вижте арабската зима у нас !
Преди да дойде арабската пролет у нас трябва да премине арабската зима !
И така в цялата страна нахлуват всякакви радикални елементи, които носят със себе си и своята култура, ако имат такава, но освен, че арабската пролет носи след себе си това, което се случва в Египет, Сирия, Ирак и Пакистан тя има и друга гледна точка, в която са ненадминати например прекрасните арабски коне както и арабските танци !

И когато някои от тези елементи се слеят например селската зима и арабските танци се получава това !
И докато Европейският съюз забранява християнската религия, кръщенетата и всичко свързано с една хилядолетна религия и докато европейската комисия забранява снежните човеци и скоро ще забрани всички неща свързани с местните фолклорни групи и самодейност на страните членки в ЕС !

И докато ние губим самоличността си и фолклорът си, докато губим националната си принадлежност и НИ превръщат в мултикултурен Европейски щат ние трябва да се научим да посрещаме и зимите по европейски такива, които да бъдат приемливи и за нашествениците и за кореното изчезващо население !

Efekt 2

И докато някога дедите ни когато падне Белият са се събирали на софрата и с руйно вино и свински пръжки с много лук са сгрявали душите си, а сега отваряме пакета от социалната помощ, вадим пакет леща, пускаме телевизора и ще гледаме музикалният фолклорен канал с арабски песни и танци !

Честита Ви арабска зима и не забравяйте, че след нея идва арабската пролет, а до тогава който оцелее, че на пролет на когото каквото му е писано !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.