АТАНАС СТЕФАНОВ: НА МЕНЕ ПАРИ НЕ МИ ТРЯБВАТ


Атанас Стефанов: Уважавам хората, които имат страх от Бога!

Атанас Стефанов: Уважавам хората, които имат страх от Бог, Аллах или в която и религия да вярват. За мен говорят, че съм радикален Християнин каквото и да означава това. Уважавам Вярващите хора в каквато и религия да вярват!

Според мен не редно да се налага една религия с меч или ятаган, нашият учител Исус Христос ни е дал свободна воля да вярваме в него или не, или да вярваме в други религии. Никъде в Библията не е записано, че Християнството трябва да се налага със сила, но не е записано, че и не трябва да се защитава. Уважавам вярващите хора, защото те имат морален вътрешен компас и знаят, че ако направят нещо лошо на друг има там една сила отгоре от която не могат да го скрият и ще бъдат наказани за това.

Efekt 2

Това, че имам силно изострено чувство за справедливост и съм готов на действия понякога по начини не съвпадащи с наложените обществени норми, които разчупва конформизмът не го прави радикален. И хан Крум е действал радикално в името на всеобщото благо, нали? Ред трябва да има и законите да са за всички. Ако Бог е любов, а от любов сме родени всички то трябва и действие тогава действието е градивно. Свидетели сме, бездействието на всички когато сатанистите действат нарушава баланса между злото и доброто и злото вземе превес и съсипва съдбите ни.

Атанас Стефанов: Няма безгрешни хора, но докога ще търпим, докога ще си затваряме очите пред престъпленията на тези, които 33 години унищожават страната ни? Всеки път когато свеждаме поглед пред някоя неправда ние възпитаваме себе си да не се борим срещу несправедливостта. Е аз отказвам да бъда възпитаван така и моята храброст и увереност идва от това, че знам, Господ Бог е зад мен, а когато истината и справедливостта са на моя страна не ме страх от слугите на лукавия. Искахме промяна – получихме подмяна, искахме ред – получихме хаос, искахме свобода – получихме икономически бариери и бедност – робство. Е единственото ни спасение като народ и нация е вярата, но сега искат и нея да ни отнемат. Е аз казвам Вън сатанистите от страната ни, да живее България и с нами Бог!

АТАНАС СТЕФАНОВ: От гражданската квота на партия МИР с номер 16 за София 25 район преференция номер 102 и Пловдивска област район 17 преференция номер 102. С НАМИ БОГ БЪЛГАРИ!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.