Бай Тошо: Борисов е на един куршум разстояние от мен!

Бай Тошо: Борисов е на един куршум разстояние от мен!


Бай Тошо: Бойко Борисов е на един куршум разстояние да се пресели при мен да ви кажа. Толкова много врагове от алчност. Толкова много Богати хора го мразят и все на някой ще му писне до степен такава, че да го поръча и да платят едни милиони за да спасят други милиони.

Бойко Борисов е толкова страхлив, че 18 гарда от НСО и Американските служби го пазят, но сега живеете в далеч по-развити технологично времена и я някой супер модерен дрон, я някой снайперист може да го изпрати при мен.

Доказахте в България, че власт не се дава, а тя се взима! Толкова съсипахте тази държава, че властта никой не я иска освен Бойко Борисов и толкова хора измряха и толкова хора избягаха в чужбина, толкова са по арестите и още ще има, защото алчността няма насита, няма край.

Efekt 2

Затова и най-вероятно Бойко Борисов колкото и да го пазят в един момент някой ще си отмъсти, в еди момент ще загуби международните си протекции все някога някъде ще дръпне спусъка. Аз Бай Тошо нямам такава информация, те тези неща в Ада си ги говорят, а не в Раят където съм аз.

Адът на Земята се нарича България и колкото и приказки да си говорите всяка приказка има начало и край. Както казва един разказвач на приказки Али Баба „бъдете здрави“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.