Бай Тошо: Заговорът срещу България


Има ли заговор срещу България днес и защо ще изчезнем като народ и нация? Какво оставих аз Бай Тошо след 1989 година? Оставих един образован народ и всеки имаше собствено жилище – едно в града и едно на село, а някой дори и вила на морето, в Балкана или покрайнините на града. Всеки имаше собствен автомобил, да чакаше се, защото хората имаха спестени пари, а вносът бе ограничен и желаещите да си закупят автомобил бяха повече от автомобилите, които можехме да внесем.

Всеки имаше спестявания в банката – докато се роди детето и имаше спестовна книжка. Бяхме една от най-образованите и богати нации, как да не ни мразят останалите по света? Как да няма заговор срещу България? Германия, Франция САЩ и всички западни държави с безработица, наркомани и упадък на морала, а ние за пример. Бяхме на 27-мо място според доклад на ООН по качество на живот в света, а сега сме последни. Имахме тежка и лека промишленост, имахме силна икономика дори доларът бе по-евтин от един Български лев.

Бяхме страна производител, а не вносител. Оръжейната ни промишленост бе една от десетте в света като изнасяхме оръжие и земеделска продукция, можехме да изхраним не една България, а сега армията ви внася оръжие и техника втора употреба, а бедността и гладът са докоснали всяко едно семейство.

Efekt 2

Мощните икономически и политически кръгове на запада поставиха на чело на държавата ви марионетки национални предатели, които съсипват икономиката на България за да внасяте стоките на тези икономически кръгове, а родното производство е съсипано. Заговор има срещу България, защото де се чуло и видяло в социалистическа страна да живеят по-добре от Запада.

Имахме туризъм и всеки Българин ходеше на почивка и на море, и на планина, а хранителните запаси в консерви и буркани на всяко семейство бяха за години напред, а днес ходите ли на море и на планина, имате ли какво да ядете, колко имота имате и колко спестени пари? Гласуването за национални предатели е съучастие в престъпление против родината ви и вас самите. Заговор има, но защо няма заговорничество от вас да спасите България е въпросът?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.