Бай Тошо: На ви сега бонбонки тик-так!

Бай Тошо: На ви сега бонбонки тик-так!


Бай Тошо: Някога си беше гъзария да имаш бонбонки тик-так, да пушиш цигари КЕНТ и да почерпиш с шоколад Тоблерон, а за децата на щастливият миг бе шоколодаво яйце Киндер. Аз Бай Тошо гледам има ги в изобилие, ама не си ги купувате често, някак си наситехте се. По мое време да си ароматизираш дъхът с такава бонбонка си беше лукс, но тогава нямахте толкова лош дъх, защото всичко при зъболекарите и зъботехниците бе безплатно.

Нямаше го този стрес и никой не скърцаше със зъби от нерви. Усмихвате се истински и от сърце, сега колко струва един зъб, а? Цигари КЕНТ и Ротманс плочка пак ги няма, ама заради новите марки и тютюневият бизнес се промени.

Аз Бай Тошо ви казвам по мое време в България се произвеждаше най-качественият тютюн в целият свят и никой не може да го отрече, тогава пушехте цигари, а цената на Малборото и ВТ кинк Сайиз бяха на една цена на международните пазари, а сега гледам пушете хартия напоена с тютюнева каша и ароматизатори и всякакви химикали доста от вас си свиват цигари даже, ама не че е модерно просто от икономия май.

Efekt 2

Шоколади има много сега от хубави по-хубави, ама как да правим шоколади по мое време като Какао не расте в социалистическите държави, как да го внесем като не ни го даваха е поне си хапвайте шоколади сега, ама май се видя, че шоколадът е луксозен разход нещо и от бедност сте ги намалили, а децата затрупани с така наречените корекомски яйца, а едно усмихнато няма, едно не е обичано от баба, едно здраво не остана честно да ви кажа съсипахте я тази държава!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.