Бай Тошо: Тежките времена раждат силни личности!

Бай Тошо: Тежките времена раждат силни личности!


Бай Тошо: Тежките времена раждат силни личности! Днес в България не се раждат силни личности, защото ви превърнаха в гевезета. Говорите за функционална неграмотност, защото образованието Ви е такова и няма практически обучения. Няма я и казармата, която да превърне момчето в мъж, но пък имате трансджендър идеология, която да ги превърне в нещо като трети пол. Момичетата не се учат да стават майки и домакини, идеалът е сбъркан, а всичките се учат да се гримират и моделират.

Няма ги майчинските инстинкти, как да има нормални семейства като представата ви за нормално е сбъркана? Тежките времена раждат силните личности на времето и по мое време се раждаха силни хора, защото ние възпитавахме спортисти, удърници, труженички и миньори като имаше трудова и научна надпревара за по-големи добиви, за по-големи спортни и научни постижение и така се раждаха характери и шампиони, така имаше силни и мислещи хора, които вкарваха иновациите и науката в машинното строителство и кооперациите, така се развиваше леката и тежката промишленост!

Имаше икономика и работа за всеки, а днес нищо – не могат да работят младите, то и икономика нямате. Всичко построено по мое време си има годностен край, но когато Блоковете и пътищата се съборят, когато всичко построено от моето време се разруши къде ще живеете, какво ще правите, как ще съществувате с това, което създадохте неграмотно и невежо като нямате нищо дори и бъдеще. В този свят с хора се живее не с лъжи, фалшиви обещания и пропилян надежди!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.