Бандитска държава!

Бандитска държава!


Бандитска държава ли сме кажете?
Ходят си на свобода, стрелят се бандити!
Гангстерски войни и отмъщения, делят се наркопазари по морето и планината, а сега всеки се страхува да говори за войната на улицата, на пазара в мафията и страната !
Всеки бизнес, който носи кинти, е подложен на рекет и тормоз!

Говорят ни за вътрешен продукт, а продукта е един и същ – мафията граби под политически чадър! Чадър или престъпен сговор за който и политиците мълчат, мълчат от МВР, мълчат от ДАНС и ГДБОП доклади има знае се кой, къде и как, но уви досиетата отиват горе и там всичко се покрива!
Търгува се с индулгенции, а съд и прокуратура се превръщат в добре платена номенклатура!
Бандити влизат и излизат от затвора бизнес е това!
А МВР нехае и на кого да се доверят незнаят!

Липса на държавност и доверие в институциите ДА, но кой е виновен за това? Ние ги хващаме те ги пускат казват някой други казват, че ние ги гоним, а те ги предупреждават!
И така няма мотивация в тази извратена Демокрация! Моделът си работи откакто Цветан Цветанов го създаде и оттогава МВР пое сивите далавери на мафията и така в престъпен сговор са бандити, полицаи, политици и всеки тук го знае!

Efekt 2

Подай сигнали и виж как полицията нехае!
Доверие е думата, която загубиха от престъпният конгломерат!
Хората не вярват, службите нехаят, политиците се правят, че незнаят! Бандитска държава ли сме ние кажете?
Няма човек в страната, който да го е подминала съдбата от някой бандитски инцидент и така е всеки час! А от полицията само регистрират престъпленията в страната и така ще е докато ГЕРБ са яхнали вълната!

В бандитската държава бандити Ви управляват и как да е в тази мутренска страна?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.