Бижута – какви гривни са модерни този сезон?

bijuta

За да бъдете стилни и привлекателни, но и да привличате погледите на мъжете, е необходимо да полагате усилия и да се грижите за себе си. Ние можем да намерим различни варианти да постигнем ефектен и красив образ, но един от най-лесните начини е да заложите на уникалните бижута, които са изработени от цветни мъниста.

И  така, нека да започнем с това, какви са актуалните бижута сега и как да ги съчетаваме правилно. Ако изберете по-цветните и свежи гривни, тогава Ви съветваме да ги съчетаете с по-семпло и ежедневно облекло. Разбира се, че можете да ги комбинирате и с други бижута, като колиета, пръстени и така нататък, но всичко трябва да е умерено и да постигнете златната среда. Има дори едно неписано правило и то е, че е най-добре да избере един от двата варианта – ефектно и ексцентрично облекло съчетано със семпли бижута и гривни или пък да заложите на обратната комбинация, а именно ежедневните дрехи и големите колиета и така нататък. Ако се придържате към това неписано правило, то в никакъв случай няма да сгрешите с избора си и съчетаването на всички ваши бижута онлайн. Днес на мода отново са класическите модели аксесоари, които са изработени от перлени мъниста в черно и бяло, каквито ще намерите и на страниците на електронен бутик за бижута Алеся.  Те смело могат да се съчетаят с класическите дрехи или пък дори да ги комбинирате с работното си облекло.

Efekt 2

Другата тенденция, която е особено актуална този сезон са стилните гривни и бижута Шамбала, като такива модели можете да закупите в различни магазин за бижута. Така ще сте винаги ефектни и интересни във визията си, като едновременно с това ще бъдете на ръба на модната вълна.

Заложете на интересните модели аксесоари Шамбала или пък на други бижута, с които е обсипан модния подиум на красивите акценти към облеклото. Всички те ще допълнят образа Ви идеално и ще се отличите с перфектен моден почерк за милиони!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.