Бойко в казана

Бойко в казана


Бойко Борисов знае, че политическата му кариера е към своят край, а когато срокът е изтекъл на един продукт отива в казана!
Време е да изхвърлим Боклука от властта, време е, но кой да поведе хорото? Кой, кой да е Българинът, че все чака някой да го поведе, все чака някой да свърши мръсната работа, ама този път трябва всички ние задружно да я свършим тази работа !
Знаем приказката за неволята, че няма кой и трябва да запрятаме ръкави !

Няма кой освен ние самите да се вдигнем и да ги пометем, ама можем и дискретно утре когато се гласува да вземем друг да изберем, ама кой да е другият в това е въпроса?

И така до сега Бойко си отиваше за да дойде Бойко, но сега чакаме Слави Трифонов да се опълчи мъжката, защото ако той не се обяви силно и гръмогласно, че иска да има такава държава, че има и такъв народ, който му вярва и ще го последва, тогава какво правим? Няма митинг или протест на който Слави да не е бил невербално, винаги неговите песни са звучали на всяко такова събитие, но „дела трябват, не думи“!

Efekt 2

Хората искат отмъщение, не да песни и танци, хората искат справедливостта да възтържествува, а не комични скечове за каква била съдебната система !
Време е за реални действия, време е Слави Трифонов да обяви „Аз влизам в играта и каквото сабя покаже“!
Ако ли не поне да каже „не вече, защото вече не се трае“! Вече е време да изхвърлим боклука от властта!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.