Борисов 3 с нова схема за вдигане на такса смет

Борисов 3 с нова схема за вдигане на такса смет Стефан Пройнов


Борисов 3 започна да прилага нова схема за вдигане на такса смет като масово се прекратяват договорите с ТИТАН, но по-добро ли е новото !
Започва нова схема и общините сами щели да си извозват боклука !

И така масово харчене на държавна пара – закупуват се камион !
Закупуват се казани на супер високи стойности като на места стойността на един брой пластмасов контейнер за смет е завишена повече от 300%, но така се плаща с държавни пари !

Заменят се масивните метални казани с пластмасови такива !
Това е нерентабилно особено по малките населени места където хората основно се отопляват на дърва и въглища и изхвърлянето на пепелта води до рискове като запалване на контейнерите !
Също така и тези контейнери, ако попаднат в тях строителни отпадъци също са непригодни, защото не могат да издържат на теглото и се чупят !

Efekt 2

Но точно тук е заровено кучето дето се казва, защото след зимата всяка община ще поръчва нови и нови контейнери за да попълни броят на запалените и счупените и така комисионните няма да спрат да се вливат в джобчетата на ГЕРБА!
Никой не казва и за Хилядите, които ще останат без работа, а това са поредната доза, която ще напусне страната !

Един от работниците на Титан ни сподели, че сега е една година борса и после и напускал страната!
Друг ни каза, че нямало да седи в страната и веднага щял да излезе да си търси препитание в чужбина !
Това е то Борисов 3 с нов рекет към бизнеса и нови съкращения, а ни говори за стабилност!Борисов 3 с нова схема за вдигане на такса смет Стефан Пройнов
Единствената стабилна политика, която се води е към трайно ограбване на народът, защото тези казани, тези камиони и следващите ще плащаме ние данъкоплатците, а таксите за смет ще продължават да се вдигат от сесия на сесия !
Дали има битка на титаните?
Не няма, има Рекет, грабеж и мачкане, има Бойко номер 3 и нищо не се е променило както казва генералът с твърдо лице и мека китка „без компромис“!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.