Борис Анзов: ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ

Борис Анзов: ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ

Борис Анзов!
Добро утро на всички, искам да направя една ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА МОЯ СНИМКА НАПРАВЕНА В ГРАД БЕЛИЦА, РОДИЛНИЯТ МИ ДОМ!

Как бих охарактеризирал България?
Превърнаха Родината ни в обезлюдена, непривлекателна територия за собственото й население.
Липсва инвестиционен климат, нестабилно законодателство и стабилност! Българите напускат, защото са загубили смисъл да останат в Родината си! Смъртността превишава раждаемостта.

Тази снимка е моя правена преди 3-4 години в нашия край – град Белица. Ние ще допълним, че в цялата страна е така, има цели области, които са обезлюдени !Борис Анзов
Има хиляди населени места, в които населението е под 30% от това, което е било!
Смъртността в България е по-голяма от тази в Сирия при условие, че в Сирия се води война и е седем пъти по-голяма от нашата държава!
На всеки трима починали се ражда един, на всеки 114 000 млади човека 86 000 напускат страната !
Така ние се превръщаме в прогресивно застаряваща и изчезваща нация ! Над един милион живеят под прага на бедността!

Efekt 2

Над 860 000 са инвалиди с мизерни пенсии около 200 лева, които не стигат за лекарствата и леченията им !
Правителството си е поставило за цел да промени това например инвалидите да бъдат намалени на около 30% и това се прави чрез ТЕЛК комисиите, които не работят, не подновяват ТЕЛК решенията и в същото време с куп административни номера и хватки намалят оценките на хората и ги вкарват в безкраен административен кошмар !

Борис Анзов -Родилен дом село Белица
Борис Анзов -Родилен дом село Белица

В цял свят се стимулират младите родители, а у нас не е така – детските се замразяват на една цена от 35лв., никакви стимули и данъчни облекчения, в един правен и административен парадокс живеем ! Ако кандидатствате за социална помощ доходите Ви са такива, че не сте социално слаб и не получават никакви стимули нито ваучери нито дърва, нито да ви заплащат част от електрическата енергия, нито хранителна помощ и социални пакети !
Но ако със същите доходи кандидатствате за един потребителски креди например от 1000 евро и от банката ви казват, че нямате нужните доходи ! И така над 84% безработица при младите !

Какво им остава ли, ами да емигрират или да живеят на милостинята на държавата !

Работиш цял живот, ако доживееш пенсия получаваш на 65 години пенсия от 250 лева ! Ако не социална такава от 200 лева ! Днес Борис Анзов Ви показва родилен дом в село Белица, но повярвайте ни тази гледка е в във всяко по-малко населено място и не със родилният им дом, а с всеки дом !

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.