Васил Божков: Време е за легализация

Васил Божков: Време е за легализация

Васил Божков: Време е за легализация и притежание на марихуаната! В цял свят е законно само у нас не е. Не е, защото това е над 500 000 милиона годишно на мафията, която печели от това. А самите ченгета бачкат за мафията. Има различни пороци в този живот и всеки има право да пробва и да прецени алкохол, хазарт, тютюнопушене и др. да не ги изброявам. Ако сме по-точни пристрастяването към никотина е по-голямо, отколкото към марихуаната. Има много хора, които намират утеха в употребата на марихуана, има и такива, които злоупотребяват.

Затворите са пълни с млади хора, който са хванати с по една-две цигари. Колко съдби са разбити, колко кариери са пречупени, колко семейства са изнудвани заради това, че детето им е заловени това се е превърнало в една машина за пари на мафията, ако се борим реално с нея трябва да им спрем финансирането така тя ще става все по-слаба. Ако държавата има воля ще се пребори с мафията, но тя не се бори с нея, а само я финансира .

Efekt 2

Васил Божков: Време е за легализация на марихуаната при ясни правила и да се намали престъпността, да се намали мутренско-полицейският рекет над родителите и децата им, но трябва ясни правила кой и как може. Дето се вика пилешкото с хормони за растеж е по-опасно, но срещу него няма закон и как да има като пилешкото носи златни кюлчета за някой и Рак за други.

Време е за легализация и искам да попитам вие бихте ли ни подкрепили с мен Васил Божков и „Българско лято“ с бюлетина номер 15? И само да припомним, че купуването и продаването на гласове е престъпление! Засега и с марихуаната е така, но аз идвам и всичко ще се промени! Само за справка в Холандия след легализирането на марихуаната над 30% от престъпността е намаляла.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.