Вербална агресия

Вербална агресия


Агресията в училищата е следствие и на положението в страната! Липса на адекватност като намеса от страна системата било то и да се напръскат със спрей дори!

Липса на държавна политика в социалната сфера – да ограбим пак лошият материал и така има проблем с пенсионирането, ама нямало, но прави впечатление, че вместо предизборно да ги вдигат пенсиите те решиха да ги намалят, а случайно ли е това или не, но тенденциозно!

Проблеми с работниците в транспорта в София!
Навсякъде проблеми – в политика, в бизнеса, в болниците проблеми, навсякъде и се вижда, че държавата е абдикирала, но има и тя своите приоритети – колко поръчки чакат да бъдат усвоени, колко фирми чакат да бъдат наградени, колко европроекта чакат да бъдат усвоени, колко мафиоти чакат предизборно от затвора да са освободени, колко кметове чакат да бъдат финансово подкрепени и колко кандидат евродепутати чакат да са овъзмездени !

Efekt 2

И така кучетата лаят, кервана си върви, а за „Ало, Банов съм“ вече се мълчи!

Нямало измами в Силистра с пенсиите и така акцентите децата са и агресията в училищата, но никой не говори, че възпитанието на децата е наша грижа, но и такава на училищата, а политиките едни такива за джендърство и свобода контролирани с камери живеят нашите деца в един зверилник без ред и дисциплина, няма уважение, няма управия!

Вербална или невербална агресия в страната ли е като всичко е продукт на управленската ни класа, а и тя една класа щом мюфтията отиде да му опростят дълговете със С класа!

И така идват избори, но този път ще са тихи и кротки като всичко е ясно, всички са се разбрали и няма да има много доволни, но пък се очаква да има много излъгани и така в страната на мъртвите ще решават кой колко гласа, а що се касае до децата – това е следващата реколта емигранти, тя Европа да си ги възпитава, нали няма да живеят тук и проблемът с вербалната агресия отива в чужбина на нас напук!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.