Галена vs Десислава

Галена: Не деля Галин с Десислава

Галена призна, че една от най-близките й приятелки във фолк средите е Преслава. Певицата твърди, че е в прекрасни отношения и с първата съпруга на Галин – Деси Слава.

„Ние сме достатъчно големи момичета, за да си разделим един мъж. Пък и ние не сме го делили. Решението за тяхната раздяла са го взели, преди аз да вляза в живота на Галин“, коментира певицата.

„Ще е лицемерно, ако кажа, че между нас с Андреа има приятелство. Уважавам я заради това, че не спира да работи“, допълни Галена.

Efekt 2

Тя разкри, че въпреки динамичния си живот, който води заради професията си, е домошарка по природа и все по-често търси начини да остане по-дълго вкъщи със семейството си.

„С Галин си седим вкъщи с детето, забавляваме се, играем, учим. Това са моментите, които са ми най-скъпи и най-много ми липсват. Аз мечтая за още едно дете, тъй като и аз съм от голямо семейство“, казва Галена.

„Когато имам нужда от близки хора, сестра ми и брат ми са винаги до мен. Не искам Стефан да е егоист. Моят грях към него е, че не съм по-често вкъщи, за да видя как расте. Занапред искам да му отделям повече внимание. И на Стефан, и на, дай Боже, следващото ни дете“, споделя Галена.

Източник: blife.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.