ГЕРБ да ги няма!

ГЕРБ да ги няма!


ГЕРБ да ги няма вашата мама.

Пари за кувьози няма. Осъден политик пак няма. Пари за пенсии няма. Корупция няма. И винетки няма, пари за болнични няма. Бедност няма, престъпност няма. Пари за храна пак няма. Време е ГЕРБ да ги няма. Да ги няма крадливите политици, да ги няма и бандитете във властта.

 

Да ги няма и олигарсите. Време е да ги няма ГЕРБ във властта. Пари за кувьози няма. Пари за Болни няма и съкращават се здравни пътеки. Пари за образование няма, то и затова образовани няма. Пари за социално слаби няма. Но няма и социално слаб политик.
Пари за протести няма, но и политиците богати не протестират. Пари за децата в неравностойно положение няма. Ама и политиците не са в равностойно положение с тях и затова. Министъра на финасите казва „пари няма“ и тогава мамта си еб……ва. Казват няма, ами и тях да ги няма.

Efekt 2

 

Нима нямаме злато и сребро? Нима нямаме хора умни и кадърни, че ни оправляват некадърни? Нима нямаме хора, които да милеят за тази страна, че все такива са продажни във властта. Поколения наред имигрират като политическите реколти се сменят и нищо добро не се роди. Щом добро не ражда да се изкорени до крак и на бунището, там кадето е боклука.

Виж Боклуци има и внасяме дори. Виж нови политически проекти има с цел една и те да се накрадът. Виж за пари се крадът, а корупция викат няма. Виж сега докато не се вдигнем всички като един управия няма. Време е ГЕРБ да си отиват от властта и да се издигнат млади, умни и кадърни, да се търси отговорност на всеки един, но не в тази система прогнила, а ако трябва от чужбина. Щом за народа нищо няма и тях да ги няма!

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.