Данък Усещане

Марина Персингиева, Марина Персенг, Marina persingieva, maria perseng, Шуменският окръжен съд: Марина Персенгиева е невинна, уредничка на галерията в Нови пазар , Марина – Петър Персенгиев, Галеристката от Нови Пазар Марина Персенгиева , новопазарчанката Марина Персенгиева., Galeristkata marina Persengiewa, galleria novi Pazar, Марина персенгиева, galeristkata, galleria novi Pazar, galleria pliska,


Данък Усещане е този, който плаща бизнесът на ГЕРБ!
Или по-известният данък Спокойствие ! Вижте истината която ще ви шокира !

Бизнесът обича спокойствието и на практика, ако има бизнес единственият начин за да съществува е да си плаща !
Всички знаем как се печелят обществени поръчки, как се спират проверки на НАП и данъчните и как се пускат такива !

Как се печелят търгове и на каква цена съществува една фирма ! Сивото управление на страната води и сива икономика, а тя поставя сектора в зависимости !
На практика нерегламентираното отчитане на минимум 10% от печалбата на една фирма води след себе си и до двойно счетоводство и ред незакони практики!

Efekt 2

И така на практика бизнесът има друг проблем след като цените ръстът и има инфлация, а заплатите не се вдигат като бизнесът е поставен пред друга дилема – от къде да открадне парите за данък Усещане на ГЕРБ!

Как от къде, от работниците и след като не можем да вдигнем заплатите ще си внесем работници!
Работодателски организации го наричат дефицита на кадри – на какви кадри, които не искат да работят за мизерни заплати или не искат да работят по принцип ?

Истината е, че никой не бяга от заплата 3000 лева. Бягат от мизерните им 860- 1000 лв. Ако в дадена страна притокът на трудова миграция е 10% от работната ръка, това означава пренасочване на 1,7% от Брутния Вътрешен Продукт от местните работници към собствениците на капитал – работодателите като за тези пари става дума точно, тези са онези в черната партийна каса на ГЕРБ !

От Агенцията по заетостта в Пловдив са споделили, че бизнесът масово дори не попълва анкетите, които периодично им се изпращат за установяване на конкретните дефицити. От 35 000 компании в тази област на страната, само 500 са се включили в последната вълна на допитването.

Прегледът на данните от него пък сочи, че отговор „липса на кадри“ често е първосигнална реакция, която понякога няма нищо общо с отговорите, дадени на останалите въпроси. Всъщност там, където трудовите възнаграждения са високи, проблем с намирането на кадри няма.

При обявена заплата 2200 лв. се отзовават над 1700 кандидати, при това в обезлюден район на страната и за дейност, която вреди на здравето на работниците. На практика казват, че Българите са мързеливи, но не е така!
Как иначе ще обясните факта, че 2,5 милиона работят в чужбина, а там не биха толерирали неквалифициран работник!

На практика това, което в ГЕРБ го наричат по-скоро усещане се усеща много яко на гърба на българският бизнес и на хората !

Теорията, че трябва да се дава една заплата, която едвам да им стига за сметките и да си купуват евтина храна и дрехи втора употреба е грешна, защото там където дават заплати имат и резултати !
Бизнесът умира, защото е убиван, а икономика няма, защото няма държава!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.