Емил Джасим: Будителите са супергерои

Емил Джасим: Будителите са супергерои


Христо Ботев, Паисий Хилендарски и Кирил и Методий в нови роли
Емил Джасим гаврата с Българската история продължава !
Това са моите супергерои.
Те притежават несравнима сила на духа. Сила, която съхранява идентичността на българите през вековете и успяват да я събудят.
Те имат свръхсили, с които успяват да запазят и да събудят българската национална идентичност.
Христо Ботев
История: Роден в гр. Калофер в семейството на учител, известно време сам работи като учител. Успява да събуди българския народ със статии, стихотворения и активна революционна дейност, въпреки че сам отбелязва, че село Борован спи. Успява да организира чета, с която се противопоставя на кървавото потушаване на Априлското въстание. Отличава се с безсмъртие.
Суперсили: поезия, мисъл за саможертва, речна навигация, смело сърце, остро перо и бърз ум.
Екипи, в които участва с други супергерои: БРЦК и четата, с която превзема „Радецки“ и води боеве в Българско

Паисий Хилендарски
История: Роден в Банско, вероятно в семейството на богати търговци. Обикаля само за няколко години българските етнически територии, събира из архиви и манастири всякакви материали за историята на българите и написва „История славяноболгарская“.
Суперсили: ходене пеша, четене на архиви, смирение, набелязване на национални цели, събуждане на национална българска идентичност.
Екипи, в които участва: Не участва в конкретен екип на други супергерои, но предава част от свръхсилите си на поп Стойко Владиславов, известен после като българския супергерой Софроний Врачански.

Св. Кирил и св. Методий
История: Родени са в семейството на византийския военачалник Леон (Лъв). Кирил учи за шпионин и изпълнява поредица от опасни и важни дипломатически мисии по спасяване на военопленници. Методий се присъединява към брат си и заедно създават славянска азбука. След успението на Кирил, Методий продължава мисията за привличане на славяните в културната орбита на православните народи като епископ на Великоморавия. Двамата братя създават екип от супергерои, наречен св. Седмочисленици, които намират убежище в България и създават моще културен център в Преслав, откъдето през следващите години пръскат знание и светлина в целия славянаски свят.
Суперсили: владеене на множество езици, учителство, реторика, създаване на избрани люде, събуждане на българската идентичност през Възраждането.
Екипи, в които участват: Св. Седмочисленици
Автор: Емил Джасим и съавторство с Иван Червенков

Efekt 2

Източник Соросоидната медия : Клуб Z.

Така е за жалост у нас всеки може да се гаври с историята ни! Всеки, който иска да се гаври с нея ще получи трибуна от Клуб Z и всички соросоидни медии и телевизии !

Докато съвременните будители ще бъдат мачкани и смазвани от системата днешните ОТРОВИТЕЛИ ще тровят сърцата и умовете на децата ни !
До кога народът ще търпи такива ?
Защо позволяваме това, толкова ли сме слаби и глупави, толкова ли не виждаме какво правят?

Докато позволяваме това така ще се гаврят и ще наричат Левски „Л@йно“, ще казват, че Ботев се е борил срещу законната османска власт – визираме Цветан Цветанов !
Батак не е имало нали, а сме живели щастливо с турците !
Нямало е робство, а било е съжителство !

Емил Джасим: Будителите са супергерои
Кой позволи това „супергерои“

Руските солдати са били терористи, а Българските опълченци сепаратисти – Росен Плевнелиев!

Борисов се подписа на официална визита в Турция, че е премиер на БУЛГАРИСТАН !
Борисов обяви Русия за враг, а сега какво следва ?
Някакво ново съжителство с джихадисти и терористи ли ?
Или народът е време да прогледне малко, да се засрами и да вдигне гордо глава и да ги измете тези !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.