Илюзиониста


Илюзиониста е този, който продава илюзии, а от тях страда съзнанието! Илюзията за Демокрацията, която обзе тълпата и реалността след 30 години. Илюзията, че живеем по-добре, която ни вменява, илюзиониста с фалшиви статистики на хартия с мерки на думи, а на дела реалността е тази, която поправя счупеното съзнание. На практика всеки живее в един свят на илюзии и докато не го зашлеви реалността не спира да бленува това или онова. Самият Илюзионист също живее в някакво измислено измерение изкуствено поддържано от група хора. Така наречените ПИАРИ – застани така, снимай се тук, кажи това или онова като идеята е как да се харесаш на хората. Илюзията, че ще дойде спасител е живяла над 500 години. Илюзията, че ГЕРБ ще управляват вечно също един ден ще умре.

 

Хората обичат с мозъка си хранят се, с него водят се войни с промити мозъци и така наречената хибридна война е такава, че всичко се свежда до каква илюзия може да възпроизведе един илюзионист или група такива обединени в един престъпен синдикат наречен правителство….. Стадо потребители, които стоят пред телевизора и очакват поредната кауза за която да се хванат!

Каузата е като илюзията – една причина да продължим напред. Анализатори и политолози насочват фокусът на обществото към поредната илюзия в светът от лъжи. Малцина обаче могат да създават събития и да ги правят социално ангажиращи. Едно да си в светът на лъжците, а друго е да си сред хората – там можеш само да усетиш пулса на обществото, там можеш да бъдеш докоснат само от гъдела на успеха и популярността, а те са деца на славата. Странно е, нали илюзията или фалшивата новина гради в съзнанието на човека кули от надежди, а реалността ги руши.

Efekt 2

 

Но докато се гради фалша и се надгражда объркването морето от истини някак си е до колене. И ако Бойко Борисов можем да го оприличим на Илюзиониста то Мая Манолова може да я поставим в ролята на феята,

която е сред хората, но феята днес няма магически прашец, а както е казал вожда Тодор Живков „кой си ти, че да решаваш, ти нямаш пари“. Като оставим илюзиите ви на страна и дойдем в реалността Вие имате ли пари?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.