Инвазията на друговерците от Бойко Борисов !

Инвазията на друговерците от Бойко Борисов !
Инвазията на друговерците от Бойко Борисов !

Борисов е виновен за инвазията на друговерците!
Бойко превръща татковината ни в голямо гето!

Малко са ни циганите, че ще домъкне стотици хиляди мигранти от Германия, Италия, Австрия, Франция, Белгия, Унгария, и Сърбия, но има други държави, които ще изпратят терористични пакети у нас ! Всички, които са регистрирани у нас ще бъдат депортирани в България !

Защо си мислите, че това е процес, който сега се случва ?
Това е планирано отдавна и следват планът си!
Защо всички идваха и се предаваха в България за да ги регистрират у нас?
В София всяка седмица по няколко пъти минаваха от полицията с големи хайки по хостелите на „Мария Луиза“ като депа за свежа кръв и там се складираха като сардини в стаи с легла с вишки по на два етажа смрад и „Аллах Акбар“!

Това е процес, за който правителството е взело пари много отдавна и сега просто ни сервират резултатът !
Когато Меркел няколко пъти каза, че Борисов е поискал да бъдат пратени в България тя е знаела за кошмарът, който ще настане в България и затова предварително акцентира няколко пъти, че това не е наредено, а е по собствено желание на премиерът ни!
Гореща точка, това е, ще стане милата ни родина татковина !

Efekt 2

Хора време е за гражданско неподчинение, време е да се вдигнем веднага и кардинално всички да кажем, че това не е нормално ! Гражданско неподчинение не като призив за война, а като призив да не се подчиняваме на това, което ни налагат !
Събудете се сега, иначе утре ще е късно, когато навсякъде около вас виждате джихадисти, който са дошли като завоеватели, а не като бегълци !

Вижте видеото, което ще ви накара да почувствате думите ми !

Време е за национално съединение за освобождение на страната ни мила от инвазия на друговерци дошли да ни покорят и завземат с помощта на ГЕРБ и Бойко, и партиите във властта !

Време е суверенът да покаже кой е истинският господар на тези земи от векове за да ги предадем и завещаем на идните ни синове ! Време е за национално спасение !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.