Интеграцията на нацията

Интеграцията на нацията

Интеграцията на нацията..

Усилено се говори за интеграцията на нацията в страната ни било на роми или малцинства, но кой ще се интегрира първи преди да го застигне смъртта? Дарвин, брадатото копеле, казва, че „в природата не най-силният нито най-умният оцеля, а оцелява най-адаптивният“ и това са нашите роми !

Efekt 2

Те са най-адаптивният етнос в света и сега какво изведнъж започват да ги интегрират, защото те са добри в оцеляването както и в неплащането, но сега ето ви жилища, ето ви данъци, ето ви сметки за ток и вода, и сега работете като това е добър модел и работи при всички нас – икономическото робство и надпреварата с времето и таксите не спира впрочем спира когато спре часовникът на времето и като стана дума за времето дали ромите като народ, които идва от табуните и миграцията и свободата да бъдеш независим ще успее да се ИНТЕГРИРА – да му сложат веригите наречени интеграция?

Ние се интегрирахме, научихме се да живеем с лишения и недоимък, с все по-малки и по-малко, научихме се да прекланяме глава и да бъдем в услуга на силните, а при ромите това дали ще сработи? И ако ние Българите се бием в гърдите, че и ние сме дали нещо на света, ромите също са дали неща !

Например икономическото мигрантство произлиза от тях ! Те показаха на всяка една система социалните дупки в нея и така на практика ъпгрейднаха Фейса на Европа ! Ромите пренасят модели и ги трансформират, показвайки на всяка една държава, че може да се живее без да се работи !
Не случайно те са обект на изследване на службите и докладите на службите промениха обликът на света по образ и подобие на ромският начин на живот!

И ако в Германия нямаше ромски гета сега имат цели квартали на шериата нима и хиджрата не е от модел на ромите, нима те не са тези, които днес трябва да кажат „и ние сме дали нещо на света“ и това е хаос, безнаказаност и беззаконие като те са новият модел в света, а те искат да го променят и докато ги интегрират ние се топим като онези интегрираните изчезваме, а те се увеличават !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.