Какво Ви отне Демокрацията вижте тук.

Какво Ви отне Демокрацията?


Да ви кажа какво ви отне Демокрацията вижте тук Бай Тошо. Дойде Демокрацията и свалихте червените от власт.
Искам да по попитам защо изклахте кравите и те ли са червени, защо изклахте прасетата и овцете и те ли са червени?
Червени крави няма, но искам да попитам зашо унищожихте икономиката и здравеопазването, защо съсипахте държавата ни? Когато аз правех компютри, Силиконовата долина не съществуваше!

България бе на второ място по производство и износ на компютри след Япония в света. Да, червени компютри, ама ги копуваха. България бе на четвърто място по производство и износ на азотни торове.

А военоикономическият ни комплекс по данни бе на десето място по производство и износ на оръжие. Селянин съм бил и не съм знаел какво е полупроводник, но виждах далеч напред и само тези три отрасла, ако бяхме развили, щяхме да сме на първи по богатство и технологии в света!

Efekt 2

Имах малък народ, но умна нация! Я да ви видя сега спомняте ли си какво ви отне Демокрация?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.