Каракачанов! На всяко прасе му идва Коледата!

Каракачанов! На всяко прасе му идва Коледата!


Всички олигарси ще бъдат ощавени! Всички олигарси в България ще бъдат ощавени, а след тях да се готвят и рязко забогателите министри, премиери и вицепремиери. Именно заради този нов мафиотски ред са силно притеснени от ВМРО хайдутите – войводите и затова искат фалшивите новини да се криминализират и всеки, който изкаже мнение, което не е лицеприятно на тяхната чета разбойници да получи затвор от 3 години.

От истина до ИСТИНА има разминаване обаче и това, което не ги устройва е фалшива новина. Скандали с имоти на МО, скандали с продажба на гражданство на евентуални терористи, скандали с изграждане на заводи за боклук с участието на активисти и членове на ВМРО и безброй са хайдушките набези на тази групировка, която по образ и подобие на голямата ГЕРБ мафия бърза да се облагодетелства, но ако може да няма граждански контрол, ако може да няма медиен контрол.

Пиарката на баш войводата силно е ограничила контактите му. А младият Джамбазин щял да кара карантината си в Германия, ами ако домъкне някой вирус по пътят си към офисът до централните хали, но за хайдутите законите не важат – те могат да пият и да карат, могат да лъжат и да грабят, а ако някой каже нещо за тях е фалшива новина. На всяко прасе му идва Коледата.

Efekt 2

И на тяхната Коледа ще сме свидетели като те участват активно в клането на олигарсите – финансовите шопари. Все някой някъде ще отмъсти и онзи път няма да си говорим за досието на агент Иван, а за някой войвода финансово заклан.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.