Когато изходът ти става вход

Когато изходът ти става вход


В бакалията на задкулисието сметки се редят!

В Голямото надлъгване на задкулисието извадиха бакалските тефтери и всеки смята и пресмята! Сергей Станишев се извини, че бил направил много грешки, ама после пък се оправдал, че „който не работел, той и не грешал“!

 

Абе другарю Станишев, много грешки не станаха ли я кажете, че все пак, който не работи повече греши, признай си ти! Бойко пък нали на Сергей е задължен за дето толкова грешки той му подари реши жеста да си върне и да му помогне, но с цел една – спечели ли в БСП играта после лесно да се разберат за истанбулската конвенция, защото с Корнелия и дума не може да става!

Efekt 2

 

От ДПС пък се обърнаха към електората, че на ГЕРБ да се гласува за Евродепутата! И така Мюфтията Бойко поздрави, а Цветанов рязко се успокои, че пак ще има гласове от смесените региони, пак ГЕРБ ще се къпе с лаври, макар и с фалшиви договорки и палаври !

И така в задкулисната бакалия сметки правят и тия, и уния, само на Ахмед Доган математиката му излиза и порциите във властта скоро той реномира!

А след прегръдката с ДПС Бойко рязан пак ще го яде! Стига кмета от Симитли да не ревнува, че европейските ценности са днес на ход и тежко ти Бойко когато изходът ти станал е вход!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.