КОНПИ се превърна на МАФИЯТА в КОМБИ

КОНПИ се превърна на МАФИЯТА в КОМБИ

КОНПИ..
Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество се превърнала в комисия за съдействие на корупцията и за предпазване на хора придобили незаконно имущество и с личен пример се доказва това!
Няма такава държава, в която да има такова срастване на властта с престъпността никъде по света!

И това, което излиза напоследък в медиите е една малка част от това което е!
Десетилетие насам мафията и властта в извратена любовна връзка народиха такива извратени практики и ето ви резултатите – ама той крал, ама онзи дето ще го проверява го няма, защото той го бил видите ли назначил, ама той направил данъчна измама, все тая и пак така и отново в цялата страна!
Няма какво да си кривим душите, че всичките са един дол дренки, ама тези се оляха !

И така КОНПИ се превърна на МАФИЯТА в КОМБИ.
Всички са в комбина, навързани като свински черва и ако няма съд, който да ги арестува нещата отиват към народен съд, който засега само псува, но може и срещу мафията да воюва.

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.