Коя е новата пандемия?


Коя е новата пандемия? „Беден човек – жив дявол“ дето се казва, но това се превръща в пандемия. Това е лош симптом за малкият бизнес. Истинското лице на лицемерието. Истинското лице на лицемерието вече не е маската на политиците и търговците вече е на всяко едно лице на улицата. Огледайте се – всеки лъже за стотинки, всеки е с маска като онези от пандемията, но с усмивка.

Погледнете какво става на улицата в малките магазини и малкият бизнес всеки лъже за малко пари, всеки ви мами без да се замисля за утрешният ден. Ако до вчера бяхме свикнали да ни лъжат само големите монополи и мобилни оператори то днес всички лъжат. ДЕХУМАНИЗАЦИЯТА Е ПРОЦЕС, КОЙТО Е ВЪЗПИТАН В ХОРАТА. Сайтовете за обяви са пълни с некоректни обяви, които някак си пропускат какви дефекти имат артикулите. Сайтовете за продажба на автомобили са пълни със счупени автомобили закрепени колкото да бъдат продадени. Лицемерието е навсякъде около нас – огледайте се.

Вече никой на никого не вярва за нищо, а искате да вярваме на политиците и на партиите? Загледайте се в етикетите на хранителните стоки със ситен текст да не говорим колко често се случва да се преопаковат стоки заради изминалият срок на годност. Всеки мами. Лъжата и лицемерието се превърнаха в нормалност и всички лъжат. Едни лъжат банките с фалшиви проекти, други пък банките ги лъжат. За пазара на имоти няма да говорим, че там само за пари става дума – за вашите пари. Живеем в пандемия на лъжата и измамата, честността се превръща в порок или дефект вече. Къде е нормалността, къде останаха човешките взаимоотношения на думата и честа ли, ами назад в едни други поколения.

Efekt 2

Вече лицемерните маски са на лицата на 90% от населението на лицата. Навсякъде всеки мами – бедността е толкова разпростряна, че всеки мисли ден за ден, няма планиране, всеки мисли някой да измисли, а утре ли – ще видим кой да е. Говорят ни за стабилност и икономическо развитие и за вътрешен брутен продукт, но какво произвеждаме е въпросът, какво възпитаваме щом лъжата се превръща в модел за поведение, щом лицемерието е модел за успешност и прогресивност.

Това ли са новите стандарти на общността, питам аз? От тази болест няма спасение, това е новата пандемия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.