Манолова иска ревизия на мутренското управление

Манолова иска ревизия на мутренското управление


Няма да разрешим в защитени територии да се строй. Манолова иска спиране на гаврата с Българските граждани. Мая Манолова иска ревизия на мутренското управление и всеки да понесе заслуженото си.

Докога ние ще търпим тази наглост, това безочие, докога ще сме анонимни съучастници в това престъпно бандитско поведение? Гражданска платформа „Изправи се.БГ“ и Мая Манолова призоваха хората да се изправят и да кажат „стига толкова, вече не се търпи“ и на следващите избори да ги накажем. Да ги накажем за цялата им наглост, да спрем застрояването на морето и по планините, да спасим природата си, да спасим България от замърсяването и унищожаването и да спасим всички нас и отечеството си!

Длъжни сме, не става само в социалните мрежи, не става само на думи трябва и на дела да покажем, че сме народ и република, а не само зрители и жалка публика. Време е да се изправим и те ще паднат – ние сме милиони, а те стотици впили се като кърлежи в плътта ни и изсмукват силите ни като народ и дух, като природа и ресурс, като духовност и вяра, като ни убиват малко по малко, но сигурно.

Efekt 2

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/190474782232850/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyNjg2NTk3NzExNTMzMjE/?epa=SEARCH_BOX

Време е да се изправим срещу мутренската държава и да си върнем на нас на хората на всички нас, които имаме деца и мечти, на всички нас, които не избягахме в чужбина. Време е да си пренаредим кочинката!

Да опънеш палатка  не може но хотел може така ли?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.