Мая Манолова! В страната цари безверие и гняв, хората са меко казано недоволни!

Мая Манолова! В страната цари безверие и гняв, хората са меко казано недоволни!


Манолова всеки ден е в някой Български град или село и говори не от народната трибуна или от телевизията с народа, а очи в очи с него. Именно там в малките населени места се вижда най-добре ефектът от управлението на правителството.

Хората искат работа, искат достойна плата за трудът си и в Библията е записано, че „всеки трябва да получи плата за трудът си“. Искат да могат да си платят сметките и да си отгледат децата, да ги изучат и да им помогнат да се реализират като това искат хората без значение на техният етнос или вероизповедание всички сме равни, някой по-равни, но това е искането на народа.

Искат хората достойни доходи и качествено и лесно достъпно здравеопазване, искат нормалност и спокойствие.

Efekt 2

Можем да променим системата, но трябва да се изправим, да бъдем задружни и да се борим за промяната във всяко едно населено място с конкретни адекватни действия и промяна в местните политики и приоритети. Манолова показва, че можем да се изправи и заедно с гражданско движение „Изправи се.БГ“ се изправиха в над 20 областни града!

Изправете се и вие и ще се учудите колко като вас искат промяната, но ние сме промяната, ние трябва да се борим за по-добър начин на живот.

В страната цари безверие и гняв, нека този гняв се превърне във воля за промяна и резултатите ще дойдат! Заедно сме по-силни от политико-икономическата мафия. Длъжни сме да се изправим сега, защото утре може и диктатурата да не ни позволи!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.