Мая Манолова! Истината, която ще ви шокира!

Мая Манолова! Истината, която ще ви шокира!
Истината за Мая Манолова, която ще Ви шокира ВИЖ ТУК!

Защо подмениха вотът на последните избори в София в битката за градоначалник на столицата? Истината е, че България се командва от София и падне ли София пада и ГЕРБ и това мафията не може да си го позволи.

Мая Манолова е християнка и знае, че там горе има сила дето ще я накаже по най-милото и ако излъже народът и Господ знае каква е и затова именно Господ Бог я съхрани.

Според един силно религиозен човек неведоми се пътищата Божи и когато Господ не ти дава нещо то той може и да те предпазва от друго нещо.

Efekt 2

Единственият политик с висок рейтинг и висока степен на одобрение у нас, който не се охранява е Манолова – тя е сред хората във влака, в автобуса, по улиците, тя е на терен според едни, а според други обаче тя изпълнява своята мисия.

Има една приказка когато помагаш на онеправданите, когато помагаш на бедните и слабите, когато помагаш на болните ти помагаш на Господ Бог и Бог е казал „всекиму ще се въздаде според делата“.

Премиерът още в началото на кариерата си като главен секретар се свързва с над 140 убийства. Да, вълкът козината си мени, но нравът не, а още колко има такива? Едно повече или по-малко му е все тая – грехът му е огромен.

Та малката загуба понякога може да бъде голяма печалба в този бандитски модел на управление, в този мутренски свят и в тази паралелна държава.

Други казват, че когато Господ Бог е с теб има ли значение кой и какво е срещу теб и те са прави, че Мая Манолова върши угодни дела със своята дейност.

Неведоми са пътищата Божи в този живот на безпътица трудно се четат знаците на съдбата когато те изгарят белезите на душата. И както е речено „вятърът тръни събира, а Господ хора“ та и мисията на Мая Манолова каква е?

След подло подмененият вот за битката за Сердика какво виждаме – Мая Манолова не падна духом, а се въздигна като лидер и водач на гражданско движение „Изправи се.БГ“!

Само Господ Бог може да ти даде сили да се изправиш в такъв момент и Манолова се изправи и въздигна и други и още като нея! Силният пълководец няма слаби войници, а тя създаде армия – Господ Бог и изпрати воини калени в съдбата си,

Той и даде тази армия и тя не е сама, защото каузата да спасим България, да спасим Българският дух и нация, да се преборим всички заедно, защото това не е сценарий на филм, това не е вдъхновено от легенда или мит, това черпи силата си от дълбините на човешката душа, от сърцето и, от разума е подкрепено и ние ще добавим, че именно тук е Божията намеса – силата на духът се калява в битки, а съдбата си ковем всички ние сами.

И преди да направим първата стъпка трябва да се изправим. „Изправи се.БГ“ не е само послание, а това е съдбата ти – вземи я в твоите ръце и Господ Бог ще ти стори път!

С вяра само ще се спасим от тиранията на злото, защото вярата тя ни е съхранила като народ през вековете, тя е тази, която ни свързва с божествената сила нека се обединим и да почувстваме силата.

Аз заставам смело зад Мая Манолова, а ти с нас ли си, сподели на стената си, нека вдъхнем малко вяра всеки му, нека покажем, че сме Божият народ както ни наричат!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.