Мая Манолова: Къде са парите за овладяване на кризата г-н Борисов?

Мая Манолова: Къде са парите за овладяване на кризата г-н Борисов?


Мая Манолова заяви, че Борисов се крие зад щабове и обикаля страната с джипката си докато хората сами се справят със създалата се ситуация.

Къде са парите, които трябваше да са за овладяване на пандемията? Оставил е хората да търсят сами линейки, болнични легла, кръвна плазма, обдишващи апарати и пари за PCR тест. Той избяга от фронтовата линия. Видно е, че това не сериозно поведение, това не е държавническо мислене.

Похарчиха над 1,5 млрд. лв. европейски пари при първата вълна от COVID-19, но няма достатъчно линейки, безплатни PCR тестове, обдишващи апарати и медицински специалисти, допълни Манолова. Тя е категорична, че липсата на лекари и медицински специалисти е резултат от последователната политика на ГЕРБ вече 11 години. И сега младите лекари, които завършват училище и се дипломират веднага напускат страната ни, защото нямат условия за реализация тук, защото условията се непоносими, а болниците отдавна са превърнати в търговски дружества. С актуализацията на бюджета се дават нови 1,7 млрд. лв. за асфалт, а за линейки няма пари, къде е държавата?

Efekt 2

Хората са изоставени на милостта на съдбата, болниците са в хаос и недоимък на средства, а линейки няма, няма и кой да ви обърне внимание, ако не си платите. Това е геноцид и изтребление на една нация и едно население! България има нужда от нова алтернатива на управление и на следващите избори ще се види това, но дотогава много хора ще страдат, много човешки съдби ще бъдат унизени и разбити, защото държава има, но няма държавническо мислене затова сме първи в света по смъртност.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.