Наглостта не е увреждане

Наглостта не е порок


Наглостта не е увреждане..
Моралният език има и по-силна дума за нахалство и безочие. Крайната степен на двете, взети заедно, е наглостта, която не е умишлено действие, а черта на характера… Нахалство + безочие = на наглост!
Наглостта не е увреждане и тя според Уикипедия, свободната енциклопедия: „Моралният език има и по-силна дума за нахалство и безочие. Крайната степен на двете, взети заедно, е наглостта, която не е умишлено действие, а черта на характера…”

Характерът на човек се създава и най-краткият начин да се опише този процес е следният:
Внимавайте какво си мислите, защото мислите пораждат действия, а действията пораждат навици, а навиците оформят характера, а характерът кове съдбата! И така на практика наглостта и чувството за надзаконие на субекта Цветанов и другите като него са довели до такива действия изтъкани от алчност и дребнодушие и много наглост преплетени с чувство на ненаказаност обаче тук не става дума за психическо разстройство и заболяване на личността за връх на наглостта!

Макар като малък да са забелязали такава симптоматика щом е учил в детските си години в училище за бавноразвиващи се и деца с умствена изостаналост, но както и да е тук не става дума за травми от детството му, които да са сформирали характерът му, а за висша степен на наглост и демонстрация на надзаконие! Един човек отраснал на село с тоалетна в двора естествено, че естественият завършек на неговата еволюция е апартамент не само с вътрешни тоалетни, а и с вътрешен персонален асансьор само за него!

Efekt 2

И така всички тези обяснения идват да напомнят на уважаемият съд – народният, че не става дума за психически травми от детството, а придобити такива от наличието на пари – много пари и хората знаят, че тези дето не са виждали полудяват в имането си, но той не е ексцентрик, той е алчен и себичен и така животът умее да поставя всеки на мястото му, а с Цветанов си отива и ерата на ГЕРБ и цялата хунта узурпирала властта!

И ако не го е страх от Божиите закони и тези на Темида то народният съд съди и всеки дето е осъден всички знаем как!
Наглостта не е порок и аз не съм пророк, но ако още е Темида е със затворени очи то народът с камъни ще ги помете!

Време е да изхвърлим народе разбери боклука от властта, време е!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.