Направи си сам – рецепта за сладолед

рецепта-за-сладолед.gifВсички обожаваме сладките изкушения, които продават в магазините и честичко се случва да не можем да удържим на този глас към десертите. Тук обаче има едно „но“, а именно всички те са пълни с множество неполезни за нашето здраве вещества, а да не говорим за така наречените Е-та в тях и консервантите, които са като бавна бомба за нашето здравословно състояние. Днес ще ви предложим една здравословна рецепта за сладолед на клечка, който можете да си приготвите буквално за минута и да се насладите заедно със семейството си на този вкусен десерт.

Начин на приготвяне:

  • киви;
  • ягоди;
  • банани,
  • ябълки;
  • клечки за сладолед;

Начин на приготвяне:

Efekt 2

Нарежете всички плодове и ги сложете в чашка с малко вода, а след това забодете клечката в средата. Сложете всички чашки във фризера за няколко часа и вашия сладолед е готов за консумация. Ако искате, можете да пасирате всички плодове и да направите тази рецепта за сладолед

на етажи – весело и цветно. Бон апети! 🙂

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.