Невидими лъжи!

Невидими лъжи!


Бойко Борисов обикаля страната и с невидими лъжи купува си раята!

Обещания за огромни инвестиции във всяка община като навсякъде обещава по 20 милиона по 10 във всяко населено място го чакат проекти на местните кметове и техните екипи!

Затова Цветанов преди месец-два каза, че много червени кметове ще преминат на страната на ГЕРБ !

Efekt 2

И така е, едно е да обещаеш, друго е да дадеш като си знаем министър-председателят как мнението си мени да вярваш ли на него сам прецени!

Но това е голямата измама – потънали в блажени мечти как едни милиони ще се крадат по села и градове, кметовете разни ще бъдат най-мотивираните с техните екипи и електорат да правят пропаганда !

Ето Премиерът дойде и обеща, че ако ГЕРБ спечелят ще направим това и това и хората се лъжат за беля!

Фалшивите обещания са най-големият инструмент на ГЕРБ, а фалшивите новини са им най-големият враг, е само тези, които не са произведени от тях!

Обещания са огромни, а наивниците нямат брой като стратегията на Бойко и Цветанов е една – във всяка малка община да обещаят, че видите ли по десет-двадесет милиона имате от нас и всички започват да викат „давай Бойко“ в един глас!
Сега баламите който се хващат на въдицата им не стига че няма да спчелят а и техните събрани ще изхарчат и заеми ще вземат дори !

Умните хора знаят, че по-добре да имаш два лева в ръката, отколкото двадесет обещания!

Но алчността е най-добрият съюзник на измамникът и Бойко като такъв го знае !
А мотивацията на баламите е огромна !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.