Огромна световна криза идва догодина


Огромна световна криза ни очаква през следващата година! Повечето параметри на това огромно бедствие са начертани и сега от нашето правителство! Повишаване на всички цени – инфлация, която ще изяде спестяванията на тези, който ги имат, а за останалите 98 % от населението усещането ще като по времето на чумна епидемия – мор, гибел и оцеляване зад предела на възможностите ! АЛЧНОСТ – това е причината, която ще създаде тази финансова криза по света и у нас !

Стадото на потребителите няма да може да обслужва абонаментните си сметки към монополите като мобилни оператори, банките и енерго, ВИК и застрахователи и всички такси за които сме абонирани !
Парите за лекарства и храна ще са крайно недостатъчни и това е проблемът на богатите, че потреблението на биомасата няма да може да употребява толкова колкото им се иска и тук започва съкращението на работници и персонал така реагират големите фирми и монополите като предприемат съкращаването на разходите за заплати и на улицата излизат още бедни и още гладни, които още повече няма да купуват и няма да харчат, защото нямат пари !
Оправданието е криза, а кризата е създадена от тези, които се оплакват от нея !
Алчността е най-големият катализатор на кризи !

И така в България имаме ниски заплати и ниско потребление, защото получаваме малки заплати и малки пенсии и именно това ни възпира да бъдем качествени потребители – донори на монополите !
Проблемът на света не в това как да изхрани бедните, проблемът е в изхранването на богатите – насита нямат !
Нямаме икономика, защото тя е унищожена от монополи, а те пък са монополисти със съдействието на държавата сиреч правителството накратко казано ГЕРБ!
ГЕРБ доведоха веригите и унищожиха производителите, земеделците, животновъдите и така поставиха изхранването на нацията в ръцете на чужденците, които пък от своя страна вкарват храните си от чужбина и парите ни излизат извън страната ни и те не се вливат в икономиката ни като на практика няма такава – няма икономика, няма работническа класа, няма заплати, а има бедност !

Efekt 2

Скоро големите вериги ще обявят, че напускат страната ни, защото не сме бедни и тук не може да се прави бизнес !
Кой иска да управлява така държава, в която доходите си остават жалки докато цените постоянно нарастват?
И докато не се осъзнае, че големите заплати ще задвижат и голям оборот, а големият оборот ще отвори нови работни места и ще създаде работеща икономика тази държава няма да се оправи никога!

И докато правителството ни е такова никога няма да има инвеститори, няма да имаме икономика и кризата ще ни съпътства поколения наред! Лесно е да режеш ленти на открити магазини, а колко завода се отвориха кажете?
Кризата е продукт на алчността и докато в цял свят се вдигат заплатите у нас вдигаме цените като наказание, като назидание или като алчност, която няма засищане!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.