Отговори

Отговори Стефан Пройнов


Не искаш да гледаш това ВИДЕО, то ще ти даде много отговори
По-добре е да не знаеш, да не питаш и да си част от стадото докато всичко това се случва пред очите ти!
По-добре е да бъде замъглено съзнанието ти и ти да не знаеш, отколкото да си се пробудил !
Най-страшното е когато си се пробудил и си прозрял истината !

Тогава си най-сам и уплашен, седиш в леглото си в тъмната стая и започваш да говориш с Бог и започваш да питаш защо Господи?
Отговорите обаче Господ Бог няма да ти ги даде, те са тук в това Видео не всички, но повечето заради, които ти си там буден в тъмното !
После започваш да наблюдаваш системата и да преоткриваш все повече доказателства за това и онова !
Държанието ти се променя и хората, които следят за такива като теб те изхвърлят от обществото и тогава разбираш, че в стадото си бил един от заблудените, но и животът на пробудените не е лек !

Системата създадена от световните правителства си има своите репресивни органи и тактики срещу такива като теб, защото ти говориш, ти питаш, задаваш въпроси, ти се променяш и променяш хората около себе си, а те не искат това, те искат роби !
Но все повече хора се пробуждат и все повече проглеждат в мрака и не си сам, преоткриваш други като теб, получаваш още отговори и ти даваш на тях други отговори и така светът малко по малко се променя !
Хората не вярват на политиците, магистратите, не вярват и на големите медии, а те се доверяват на малките свободни медии като нашата например където получават отговори !

Efekt 2

Но всеки отговор поражда и нови въпроси, а с тях идва търсенето на нови отговори !
Отговорите са голямо бреме, но нещо в теб те тласка да търсиш, да питаш, да четеш, да се интересуваш в социални мрежи и книги информация за нещата, които подържат огънят в теб и докато гориш си жив и докато пламъкът е в теб има надежда, защото ти се променяш, светът се променя, ние се променяме, а когато населението се променя се променят и правилата в системата, в играта и така ние ковем собственото си бъдеще и ставаме господари на животът си, ставаме свободни по дух, но свободата е отговорност, свободата е риск за теб и семейството ти и не всеки иска да бъде свободен, не всеки е готов да носи отговорности и да се бори !

Затова ще има стада и роби, но и винаги ще има такива, който са излезли от матрицата и са вдишали от свободата !
Ако четеш това вече си направил своят избор, вече си един от тези, който търсят и дават отговори !
Не спирай, бъди модел на подражание, бъди различен, бъди силен и се бори като само така ще променим света!
Бъдещето на децата ни е в нашите ръце и каквото посеем това и ще поникне !
Ти избираш да служиш на системата или не !

Първото, което трябва да направим след като се пробудим е да спрем да съдействаме на системата !
Мнозина казват една птичка пролет не прави ние казваме така е, но един петел цяло село буди ! Бъди петелът на твоята улица !
Няма да се уморим да повтаряме това клише докато не се превърне в мото на всеки, защото когато се събудиш рано сутрин преди да изгрее слънцето чуваш петлите нали ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.