Официално Бойко не кара влака у нас!

Официално Бойко не кара влака у нас!


Официално Бойко Борисов не кара влака у нас отдавна! Борисов изпусна лостовете на властта и отдавна той не кара влака образно казано. Бойко Борисов е попаднал в хиляди зависимости и няма как да гаси пожари с керосин – разпалвайки други за да се скрие зад тях. Медиите на властта го пазят, но прегрешенията са му толкова много, че вече дето се казва и Господ не може да го пази. Свидетели сме, че от всякъде излиза информация за тежки грехове и дори престъпни прегрешения на Борисов.

Досието му от чешкият затвор, че е лежал там заловен с банда за автокражби като следите остават и досието е скрито, но Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990г. 8 месеца Борисов е бил там, ако хората знаеха това дали щяха да му се доверят? На скоро излезе и скандал с къщата в Испания, макар тази информация да се тиражира от години сега се повдигна на високо ниво в Испания и няма как да се потули. Обвиненията в Испания са тежки – пране на пари, недоказани доходи и една моделка на правителствената хранилка на България.

Ако Борисов беше по-умен можеше да я скрие като скрит свидетел по някое скалъпено дело и така да се засекретят отглеждането на детето му. Да върнем малко лентата назад – как се ограби КТБ и КОЙ засмука активите? КОЙ си избра главен прокурор и след него пак КОЙ си избра шеф на специализираната прокуратура. Ето така Бойко Борисов изтърва най-важните лостове на властта и вече не кара влакът образно казано. Прокрадна се слух истина или не, че досието в касата на Васил Божков е било продадено на Черепа когато Бойко Борисов е бил главен секретар и е дадено срещу негов подпис.

Efekt 2

Ако аз имам компромат срещу мен бих го унищожил, но в случая обаче когато Васил Божков напуска страната не взима със себе си компроматът и значи го е оставил умишлено, защото в МВР всеки документ се дава с протокол и може лесно да се провери кой е изискал това досие и тук нещата оставят съмнителен привкус от времето на лакейството на Борисов като в същото това време, в което предаде и Сретен Йосич на Холандците, а Сретен плати постът му и все още има живи, които са свидетели на това, макар и по затворите.

За Борисов има и доклад, който е публикуван в Американският сенат и се говори за сенчесто минало и сенчест бизнес. Руснаците също не го харесват – Борисов попречи на много проекти и Борисов се оправдава с Орешарски за „Южен Поток“ и ВИВАКОМ, но никой не казва КОЙ плаща руското ресто и на каква цена. Истината е, че Бойко Борисов се изчерпа и вече натрупа негативи към всички и е поставен в зависимост към кого ли не! ГЕРБ изпълняват заповеди на треторазрядни чиновници на Брюксел и департамента на САЩ. А новата посланичка деликатно намекна, че могат да взимат визи и така Бойко, ако не слуша, няма да може да избяга при близките си в САЩ.

 

Всички виждат това и затова много от хората напуснаха ГЕРБ като Цветанов. От Борисов нищо не зависи дори и неговата съдба. Говори се за много милиарди в арабският свят, които той е загубил. Вече турски журналисти говорят за негов завод в Турция, а Ердоган не го покровителства и дните му са преброени като дори неговите верни съзаклятници в коалиционното му правителство заговориха за разпад.

И ако Борисов не подаде оставка и не избяга от страната най-вероятно ще го застигне някой инфаркт от стрес и напрежение, което видимо не може да понесе. Истината е, че никой не казва КОЙ кара влака, но със сигурност не е Борисов!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.