ПИАР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!

ПИАР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!
ПИАР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА ЗАПОЧНАХА ПП ГЕРБ!

Масово в цялата страна активистите на ГЕРБ са инструктирани да провеждат активното мероприятие – да подарят кило брашно или един козунак с маска на хората в неравностойно положение.

Всяко дарение е подкуп и склоняване към престъпление като купуването и продаването на гласове започна. А хората в бедност и нужда не си ли задават въпроса кой ги е довел до това положение, как мислите? Възмутена жена ни сподели „какво ще ме нахрани един козунак, аз чест и достойнство нямам ли“?

Кметове и Кметици изготвят списъци за социално подпомагане за хранителни продукти, но тези списъци се изготвят така, че хората, които не гласуват за ГЕРБ няма как да попаднат в тези списъци, ако попаднат после ще бъдат зачеркнати. Тенденциозно е отношението.

Efekt 2

Пред Бога всички сме равни, пред гладът и мизерията също, но явно и тук в геноцида си има стандарти също както в социалните мрежи – някои не отговаряме на стандартите на общността. Залогът за главата на Бойко Борисов е голям и кампанията предизборна е в ход.

Някои от централите на ГЕРБ раздава козунаци с фланелки с ликът на Бойко Борисов. ПИАР по време на чума да търсиш дивиденти от страданието е повече от извратено, но такива са от ГЕРБ.

Този път номерата им няма да минат и ще бъдат изхвърлени на боклука освен, ако не продадем гласовете си за един козунак, олио и брашно с някой консерва естествено произведени от фирмите на ГЕРБ и така са усвоили поредните стотици милиони, хвърляйки малко прах в очите ви с фалшиво милосърдие и лицемерно двуличие!

Виж повече на Blife EU

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.