Полета на Бръмбара! Борисов отлетя от Москва с подвита опашка!

Полета на Бръмбара! Борисов отлетя от Москва с подвита опашка!


Вижте защо Борисов приключи визитата си в Русия ден по-рано!
Какво наложи да бъде прекъсната тази историческа среща?
Истината е новата Американска администрация недолюбва Бойко Борисов дори имаше намек за това в Американската преса както и тази във Великобритания обрисуваха Борисов като човек с връзки с мафията и доставящ наркотици и оръжие на „Ал Кайда“!

Журналистка от САЩ заби мощен шамар на Бойко: „Г-н Борисов, Вие сте само временно на власт“!
Татяна Кристи :

„Вие сте временен служител на народа. И може да бъдете сигурен, че ако продължавате с арогантното си поведение спрямо журналистите, ще дойде момент, в който те ще почнат да напускат демонстративно пресконференции и интервюта с Вас и това моментално ще лъсне в световните медии и после ще се чудите какви опорни точки да измисляте пред евро-атлантическите си партньори.
И запомнете, светът не се върти около Вас, а се върти около суверена, чието продължително присъствие на жълтите павета през последните години съвсем не е случайно.”

Efekt 2

„Г-н премиер, нека да си поговорим по повод Вашето държане с медиите. Тъй като аз не съм представител на нито една медия в България и съм американски журналист (учил журналистика в САЩ, работил за американски медии и бил собственик на такава в САЩ) няма как да ме обвините, че някой ми дава „опорни точки“ в България.

Нека да Ви кажа едно нещо, за да Ви предпазя от бъдещи грешки, докато все още сте някакъв фактор в българската политика: Медиите в демократичните общества са отделна власт – те не служат на никого, а когато прокарват някакви конкретни идеи – леви, десни, либерални, консервативни, религиозни, и т.н. – те официално го обявяват в „предмета си на дейност“ така че всички да знаят кой стои зад тях, кой е собственикът и откъде идва финансирането им. Това официално се афишира пред публиката.
И така След като в Америка недолюбван, защото Бойко Борисов се кле в лоялност на предната администрация, а сега се моли и в Русия, но уви десет години обявява Русия за Враг и днес какво очаква Борисов?

Ето как коментира и Руската преса:
„Комсомолская правда“ цитира част от думите на българския премиер и държавния глава на Русия.
„Взимам върху себе си част от вината за развитието на ситуацията“, признал Борисов. „Много съм благодарен, че не ни се сърдят. Но старшият винаги умее да прощава“.
„Говорихме за това, но мен винаги ме смущават разсъжденията за това кой е старши и кой младши, защото старшият винаги го подтикват да заплати“, отвърнал Путин.
Според „Комсомолская правда“ да се възражда погребаният „Южен поток“ днес не е реално, затова в продължение на два часа зад закрити врата Путин и Борисов са обсъждали доставката на газ в България през Турция.
Министър-председателят на България Бойко Борисов се е извинил пред президента на Русия Владимир Путин за отказа от „Южен поток“, пише „Взгляд“.

От „Взгляд“ уточняват, че една от версиите за отказа от проекта „Южен поток“ е, че това е направено под натиска на САЩ. Путин тогава характеризирал позицията на България като „беззъба“ и противоречаща на интересите на страната.
И така полетът на бръмбара официално приключи!
Бойко Борисов без подкрепата на САЩ и Русия само Меркел го крепи за това, че помага десетки хиляди мигранти от Европа в България, но и това ще свърши!
В крайна сметка всяко нещо си има начало и край и краят на Борисов се вижда близо е!
Кой ще смени Борисов според Вас?

Полета на Бръмбара – Римски Корсаков

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.