Правителството води война срещу нас

Правителството води война срещу нас

Правителството води война срещу нас

Най-голямата прокоба е промиването на мозъците ни!

Efekt 2

Как се случва това с промиването на мозъците ни ще ви обясним от части сега! Подмяна на спомените и премоделиране на съзнанието !

Пренаписване на историята и подлагане на съмнение на всички исторически факти !
Историята се пише от победителите казват някои, но истината е, че тя се пише от летописците и се пренаписва през вековете !

Дори Библията е пренаписана многократно!
Днес псевдо автори подменят етюди от историята ни като публикуват книги по спомени на този и онзи и описани от тях самите, а кой им плаща в това съвремие, кой?

Хиляди изследвания са направени на тема емоции и спомени с човешкият ум грижливо замаскирани в търсене на начин за лечение на психични заболявания и депресивни разстройства, но учените знаят как могат да се моделират спомените и те го наричат коригиране по приемлива дума за лъжата!

И така говорим за краткотрайната памет, а тя е следствие не вродена функция на мозъкът ви!
Тя е следствие на букет от химикали във водата и храната, във въздуха и в комбинация с радиочестотен фон и вълни, които невидимо ни облъчват и често влияят на спомените и на настроението ни!

Емоциите са тези, които правят спомените, ако могат да ви създават емоции те ще могат да ви създават и спомени ! Емоциите, свързани със спомени, могат да бъдат пренаписани, а това позволява да се смекчи ефектът от болезнени минали събития или да се помрачат щастливи мигове в миналото, учените са категорични в това !

От десетилетие у нас се работи в посока да се помрачат щастливите мигове и спомени от Комунизма за да не си спомняме, че сме били щастливи, че сме ходили на море и планина, да не си спомняме, че е нямало престъпност и бедност, да не си спомняме, че всички са били уредени с жилище, храна и спокойствие, не трябва да си спомняме, че образованието и медицината са били безплатни и все така в този ред на мисли ще ни обявят за комунисти !
Защото всичко безплатно през епохата на Комунизма в епохата на Капитализма е платено !

Мозъкът е разделен на две полукълба с краткотрайна памет и дълготрайна и този наш мозък вибрира и хармонира на определена честота 95 – 115 мегахерца ! На тези вълни сме най-уязвими като на този принцип са направени и психотронните оръжия, които правителството ни е закупило ще закупуват и още такива така наречените „Пустинни котки” които сме виждали не веднъж и на протестите на „Орлов Мост”дори !

Родовата памет е тази, която характеризира един народ, една нация и за да бъде разрошен един народ първо се изкореняват традициите, фолклорът му, подменя се историята и историческата памет на нацията и тогава се впиват външни течения, моралът е принизен и тогава се появява трети и четвърти пол, ако щете джендър идеологията се налага като модел в училищата, а родителите са объркани, облъчени, смазани от ежедневните несгоди по оцеляването с физически аспект и докато се обърнем и вече е късно, казваме си „къде сбъркахме“ ли, ние не сме сбъркали и тогава днес сме сбъркали когато сме оставили това правителство да прокарва чуждите политики на изтребление и геноцид на един народ и една нация !
Прокуждането на Българите от страната е серия от мерки против нормалното ви съществуване, серия от методи персонални и срещу групи и малцинства, а това е война срещу всички нас !

Системата не изтребва само нас, но и себе си и своите роднини, и своите братя и сестри, и децата си, и родителите си и когато един ден децата ви ви попитат защо унищожихте България какво ще им кажете „това ни беше работата“ ли ?

Идват избори, не гласувайте за палачите на майка България иначе всички ще умрем в страдания, всички до един!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.