Правителството се отчети за мигрантите в страната !

Правителството се отчети за мигрантите в страната !


ВИЖТЕ КАКВО ЗАБРАВИ ДА СПОДЕЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА МИГРАНТИТЕ И АФГАНИСТАНСКИЯТ ХАШИШ, А НАРОДЪТ ТУК ГО ВЪРТЯТ НА ШИШ! Екатерина Захариева представи справка от председателите на Районните съдилища до Висшия съдебен съвет. От справката става ясно, че 887 са били делата за каналджииство през последните три години !

Най-много осъдени за организиране на незаконно превеждане на лица през границата е имало през 2014 г. – 388 души. През 2015 г. са осъдени 280, а през 2013 г. – 219 лица. Данните за 2016 г. все още не са обобщени, става ясно още от отговора. За сравнение само през 2015 г. незаконно установените мигранти на територията на страната са били 31 174. Всички знаем, че МВР контролираше бизнесът с мигрантите у нас !

Това са набедени каналджии, такива на който в Мафията и МВР им казват „ лимонки” за отчитане на дейност !
Само на месец са влизали по около 40- 45 хиляди мигранти у нас !
Свидетели сме на поредната документирана манипулация !
И как да ги хванат нашите мили мигранти като от Полицията ги пазят, посрещат на границата и за всичко това те милите си плащат !

Efekt 2

По 500 евро на човек да влезе в България и от там започват големите печалби ! Издават им се паспорти, лични карти, продава им се всичко от което имат нужда – дрехи, телефони, храна, вода, всичко !
Мигрантите имат издадени дебитни карти и на който се превеждат огромни суми пари !
За Бързи преводи дават по 10 % на човекът, който ще им изтегли парите ! Защо толкова се пазиха мигрантите ли?

Защо идваха в страната само с една спортна раница ?
Ами много просто – в раницата носят афганистански хашиш, а нашите служители от МВР пък контролират разпространението в страната, 2 и 2 винаги е 4 ! Дали се пълнят партийните каси, ами попитайте Белият Генерал, а той да пита своите счетоводители !
Едно е ясно – с парите от мигрантите и дрогата правителството в оставка е натрупало милиарди !
Десетки милиони се озоваха в Европа и от къде минаха всички ?
Кой прибра таксите, кой взе парите, кой насели страната с радикални елементи, които ги държат насила тук?
Как Кой, само един може да е ТОЙ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.