Призрачна държава

Призрачна държава


Живеем в призрачна държава, огледайте се вечер колко апартамента светят в съседният ви блок, огледайте се по селата колко пусти къщи виждате, огледайте се в малките градове и колко хора виждате по площадите?

Огледайте се в тази призрачна държава колко бели камъка виждате в гробищата?
Старите овехтелите и белите – какъв контраст на диаграмата наречена България !
Огледайте се колко коли има пред блока като това са паметниците на хората, които не ходят да работят, защото няма къде !

Огледайте се колко магазина се дават под наем и се продават, а това е сигнал, че нещо, ама нещо е много зле ! Превръщат ни в призрачна държава и всички сме обречени или на миграция, или на бавна, но сигурна елиминация, но кой е виновен за това, кой кажете ?

Efekt 2

Призрачни списъци за гласуване, призрачни са резултатите – хора няма, а броят в списъците им расте !
Погледнете около вас, говорете с хора какво е в страната? Какво е в страната ни – над 4400 училища са затворени, над 660 села са на 100% обезлюдени и проблем няма вече и ромските гета са празни, но проблем няма, а говорят за стойности на градска среда и градска мобилност, говорят за вътрешен брутен продукт на глава от населението, а крият истината, че вече над 50% са ни затрили или прокудили и превръщаме се в призрачна държава, но виновни няма!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.