Свободната воля и райската ябълка


Един път вкусили от райската ябълка Адам и Ева усетили свободната воля и разчупили веригите на строгите правила!
Такива сме ние хората вкусили от свободата и днес искат да ни я отнемат!

Малко по-малко всеки ден ограничения, нови закони за насилието, за борбата с тероризма, закони за свободата на словото и личните данни и всякакви наредби и разпореждания от министерският съвет ни налагат веригите на Диктатура, веригите на робството !
Нямаме право на протест, нямаме право на избор, нямаме право на живот и съществуване !

Като добавим и икономическите вериги, и грабежът над населението животът ни отдавна се е превърнал в оцеляване и жалко съществуване !
Най-скъпата вода, най-скъпият ток и вдигат цените на всичко ! Най-голяма смъртност в света и какво на среща – липса на здравеопазване, но пък за сметка на това човешките съдби и лечението ни се превърна в стока, а здравната каса само финансира бялата мафия !

Efekt 2

Забраняват ни да имаме лична воля, която и Господ не си е позволил дори да забрани!
Ние хората имам право да избираме на кой Господ да се кланяме, да избираме религия, имаме право да вярваме или не дори !
Днес Диктатурата на Бойко Методиев Борисов и инквизицията налагана от неговият палач Цветанов над населението достигна чудовищни висоти и падение на човешката воля !

Медии, телевизии, химикали във водата, звукови вълни, пръскат ни със самолети, тровят ни с храни и всичко това е част от тайният план за манипулация и контрол над Вашето Аз, над правото ни да имаме лична воля !
Волята да избираш, волята за живот !

Това е геноцид, защото всяко живо същество има право на живот, а те ни го отнеха !
Време е да изхвърлим боклука от властта и да върнем човешкото в човека, да си върнем България, да си върнем правото да доживеем в нормалност утре, защото позволим ли им сега да прекършат волята ни ще превърнем децата си в роби, които не са вкусили от плодовете на свободата! Време е да се опълчим на системата и да кажем „стига толкова“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.