Сега ние ги хващаме и ние ги пускаме!

Сега ние ги хващаме и ние ги пускаме!

Спомняме си когато Бойко беше главен комисар като казваше „ние ги хващаме, те ги пускат“. Сега какво е – „ние ги хващаме и ние ги пускаме“, защото цялата власт е концентрирана в ръцете на един индивид произлязъл от ъндърграунда и за МИГ не е спрял да се държи като от СИК. Ние ги хващаме, а те си плащат, прехвърлят си бизнеса и ние ги пускаме.

Има и такива, които катастрофират и не излизат от болницата, но те са редки случаи, в които тези много неща знаят за нас – са били наши хора.

Efekt 2

Власт чрез рекет и страх не трае вечно пример са всички диктатори, които не са си отишли от старост. Когато МВР иззе функциите на Мафията и хората загубиха доверие в системата, а на системата и трябват пари, не доверие. Доверие не е нужно и на премиерът ни като той е концентрирал цялата власт в себе си и дори изрита като мръсно коте дясната си ръка Цветанов. Страшното предстой като по времето на мутрите имаше някакъв кодекс на честа – жени и деца не се закачаха, а сега всичко е брутално.

Прави впечатление как се избира Европейски прокурор и как се избира главен прокурор на България. Прави впечатление и как се говори от името на институция сякаш никой не носи отговорност за думите и делата си. Нищо не се променило в страната, напротив положението става нетърпимо като качество на живот – оцеляване, като бизнес климат и икономическа среда. Казваме, че младите емигрират, не те се евакуират от бойното поле наречено Мутреландия.

Виновни няма, няма и да има, защото тук има само един закон, който се спазва и той е, че „гарван на гарван око не вади“.

Очаквате ли справедливост за смъртта на Милен Цветков?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.