Сезонът на шараните

Сезонът на шараните


ГЕРБ официално откриха сезонът на шараните!
Познайте кои са шараните драги ми читатели, ами ние и вие сме, кой да е?

И така Столетницата си чисти гнилочта вече колко години и виждаме, че са навързани като свински черва в зависимости, интереси и всякакви нелицеприятни случки в стил „знам какво направи миналото лято“ и аз на теб и ти на мен!

Сега обаче ще говорим за сезона на Шараните открит от ГЕРБ и така Бойко Борисов първо ви светна за лампичките и после изведнъж ГЕРБ показват предизборно на хората, че виждате ли ние си чистим къщичката!

Efekt 2

Хайде на бас, че тези с апартаментите няма да получат никакви конфискации, никакви осъдителни присъди само дето Бойко 3 иска да стане Бойко 4 и да покаже борба с корупцията, ама за пред народа и пред света и Европа ! Другите може и да не може да излъже, ама нас ще опита и затова ви казваме, че сме в сериалът „лов на Шарани“! Егати смотаната сапунка, ама те били морални и постъпили по съвест !

А като ги купувахте съвест нямахте ли ? Ама има ли нещо в страната, което да се случва без индулгенциите на Бойко Борисов?
Герберасите знаят, че не могат и да пръднат с извинение без да са им дали разрешение за това !

Истината е, че тези дето им искат оставката защо не им конфискуват апартаментите и да доказват всеки един лев как и от къде е както при другите хора в страната?

Защо цените им са на една трета от нормалната за всички нас, но нима това не е корупционна среда пък после върви доказвай, че корупцията била усещане само, а тези не се ли усещат да попитаме ?
Това е един театър от ГЕРБ, в който всички медии пишем за тях БЕЗПЛАТНО !

И никой не вижда какво се случва в страната !
И сега десет години яли, пили и се веселили и сега уж се разделили, но не става така в мафията, поне не е така, а тези цени на имоти са за хора от паралелната държава и там разделите не са такива, а фиктивни като за пред хората !

Там да не ви припомняме колко хора внезапно се споминаха !
Всичко е лъжа и измама, а шараните сме ние!
Бойко симулира прочистване на партията, симулира борба с корупцията, а единствената борба на правителството с корупцията е да бъде овладяна от ГЕРБ и така плащаш данък спокойствие като работиш и пълниш черната каса на ГЕРБ, ако не -показен арест и смазване до девето коляно и 300 метра около офиса!

При олигарсите е друго – там се плаща данък стабилност и така е в Мафията рано или късно всеки е измамен, излъган и ограбен, защото там морал няма, а всичко е алчност !

Та тези дето мафията им плаща десет години сега изведнъж да ни говорят за морален акт и лична морална постъпка някак си ми прилича на лов за шарани !

И така, който се хване да гласува за ГЕРБ се хване, който не – не!
И така време да изхвърлим боклука от властта, че много нагли станаха, какво ще кажете, а?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.