Системен убиец

Системен убиец


Системен убиец

Войната срещу най-бедните продължава!

Бедните и банковият сатър!
Най-бедните прослойки на обществото са подложени на най-много гонения и тормоз!
Хората в неравностойно положение са обект на атаки от държавата, а банките просто допълнително натоварват цялото положение !

Efekt 2

И така, ако вие сте в неравностойно в положение и сте под прага на бедността единственото, което можете да направите в случаите когато ви трябват пари за лекарства, храна или някакъв спешен случай е да изтеглите високорисков кредит – с огромна лихва от местните мутри или лихвари, защото според Банките доходите ви са ниски за да ви отпуснат кредит !

И така на практика според социалната система и правителството вие сте богати и може още да ви товарят с данъци и такси, а според банките вие сте бедно, но това не им пречи да ви товарят и те с нови данъци и такси!

Какво се получава на практика!
Теглите високолихвен кредит, който няма край и съдия изпълнител запорира сметките ви, но няма право да вземе цялата ви пенсия или интеграционната помощ – така наречените транспортни средства !

И вие получавате 30 лева за от социалните за транспорт, но за да ги получите банката трябва да ви вдигне запора, което е 9лв. и 3лв. такса и вашите 30 лева се превръщат в 18лв. сега обаче е взето ново решение да ви се сложи още една такса от 8лв. за запорираните сметки и така от вашите 30лв. за банката остават 20 лв. за вас десет. Това не е всичко!
Ако до три месеца не си изтеглите парите вашата банкова сметка по смисъла на закона се превръща от разплащателна в спестовна и тогава цялата сума може да бъде иззета от съдия изпълнителят !Системен убиец  Войната срещу най-бедните продължава!  Бедните и банковият сатър! Най-бедните прослойки на обществото са подложени на най-много гонения и тормоз! Хората в неравностойно положение са обект на атаки от държавата, а банките просто допълнително натоварват цялото положение !  И така, ако вие сте в неравностойно в положение и сте под прага на бедността единственото, което можете да направите в случаите когато ви трябват пари за лекарства, храна или някакъв спешен случай е да изтеглите високорисков кредит – с огромна лихва от местните мутри или лихвари, защото според Банките доходите ви са ниски за да ви отпуснат кредит !  И така на практика според социалната система и правителството вие сте богати и може още да ви товарят с данъци и такси, а според банките вие сте бедно, но това не им пречи да ви товарят и те с нови данъци и такси!  Какво се получава на практика! Теглите високолихвен кредит, който няма край и съдия изпълнител запорира сметките ви, но няма право да вземе цялата ви пенсия или интеграционната помощ - така наречените транспортни средства !  И вие получавате 30 лева за от социалните за транспорт, но за да ги получите банката трябва да ви вдигне запора, което е 9лв. и 3лв. такса и вашите 30 лева се превръщат в 18лв. сега обаче е взето ново решение да ви се сложи още една такса от 8лв. за запорираните сметки и така от вашите 30лв. за банката остават 20 лв. за вас десет. Това не е всичко! Ако до три месеца не си изтеглите парите вашата банкова сметка по смисъла на закона се превръща от разплащателна в спестовна и тогава цялата сума може да бъде иззета от съдия изпълнителят !  И така системният убиец на бедните и слабите заедно с банките и ЧСИ е в ход ! Системата ни убива леко-полеко бавно, но за сметка на това сигурно! Много десетки хиляди бедни и пенсионери са поставени в това положение всеки месец и всеки месец те търпят, подлагат се на лишения от лекарства, храна и какво ли не, а техните пари се вливат в банковата система !  Бедността не е порок, а тя е следствие на политиките на това правителство, което можем да наречем системен убие, защото повече от десет години системно ни убиват всички млади и стари, болни и здрави майки, баби, деца и всички нас! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

И така системният убиец на бедните и слабите заедно с банките и ЧСИ е в ход !
Системата ни убива леко-полеко бавно, но за сметка на това сигурно!
Много десетки хиляди бедни и пенсионери са поставени в това положение всеки месец и всеки месец те търпят, подлагат се на лишения от лекарства, храна и какво ли не, а техните пари се вливат в банковата система !

Бедността не е порок, а тя е следствие на политиките на това правителство, което можем да наречем системен убие, защото повече от десет години системно ни убиват всички млади и стари, болни и здрави майки, баби, деца и всички нас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.