Слави Трифонов за хунтата и хората

Слави Трифонов за хунтата и хората


Хунтата презира Хората! Слави презира Хунтата! Някакви олигарси поглъщат други такива, ама тези си имат държава, а за другите пък милост няма. Слави Трифонов може да донесе баланс, ама двама като се карат третия печели и да не печели щом не губи е печалба. Истината е, че хората платиха мандата на Бойко и то цял като за последно, а Борисов ще ощави хората като за последно.

Топлата зима и душевният студ сладко пощипват Шиши и компания, а опозицията какво да каже като и тя все в страни седи притаена и чака избори. През Март ще са, ама какви – по старому да гласуват и живи и умрели или честни като никога досега, че те ГЕРБ не биха победили така. Сега всички чакат какво ще стане в САЩ, макар и далечна периферия ние сме част от колониалната империя – ще имаме самолети, американски бази и всякакви американски фрази без онази любимата на премиера КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС. Мая Манолова обикаля страната, отровното трио и те се качват по седлата като мускетари или по-скоро като барсове с китари и за кого ли ще са глашатаи? Слави Трифонов за сега мъдричко мълчи, всеки си показва играта, а само той седи встрани от политическата клоака.

Като Доган е, но без обръчи от фирми, но и те ще дойдат след като влезе във властта да просят милост или за някой от държавната пара. Хунтата на изборна измама се надява, Мая се моли за честни избори, Патриотите осребриха своят патриотизъм и мълчат, но само един войвода няма къде да се прикачи с дружината си вярна за Шиши и Бойко ще играе, друг ход няма и с ДПС да се прегърне на мегдана пък колкото гласа купят, колкото им се хванат. БСП сви редиците на сивите си кардинали, преброиха пилците и на Позитано чакат ползи само. Само Слави Трифонов мълчи и чака да им изпее, че време е да изхвърлим боклука веднага!

Efekt 2

Радев яхна протеста, но уви протеста се разпуска сега остава старата риторика между него и Борисов, ама да видим кого Радев ще подкрепи? Идват празници и Хунтата още и се краде, а хората те как ще преживеят студените дни и високите сметки като нямат и залък за празничните дни? Не става с Демокрация, не става и с бунтове и революция, защото хунтата ще обяви извънредно положение и военен режим.

Хляб няма, а зрелищата са такива каквито от джипката им наредят, кучетата си лаят, ама вече и кучета не останаха. Да бъдем смирени по Коледа ще кажат и после сурвакари, а след сурвакарите хунтата ще ни сурвака с нови по-високи сметки за ток, вода, газ и парното, и за топлата вода, и банките ще си потърсят парите, абе ще бъде ад на хората на плещите. Младите избягаха в чужбина, а надеждата и тя някъде в суматохата емигрира!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.