Слави Трифонов: Трябва да има народ, не публика, за да има република!

Слави Трифонов: Трябва да има народ, не публика, за да има република!


За да има народовластие трябва и народ! За да има народовластие трябва и народ, който да се вълнува от процесите в страната, които да участва в процесите и да проконтролира. трябва критична маса, която да участва активно. Дали има такъв народ и такава държава решавате вие с вашето участие или апатично безучастие.

Без граждански общества по места няма как да се решат регионалните проблеми произтичащи от регионалните феодали, които пък се отчитат на Чекмедже паша и така си купуват индулгенции, а той пък си купува индулгенции от Европа и САЩ и други като така на практика корупцията не само е усещане, но и плесента, която се пропила на дълбоко в съзнанието на Българинът! Мафията така съществува като ви ограбва всеки ден с все по-големи данъци и такси, с по-големи сметки за ток и вода и цените на храната се вдигат, всичко се вдига, но само качеството на живот спада! Да не би здравеопазването да е по-добро?

Да не би образованието да е по-добро? Държава, която се изхранва от глоби и актове, плъзнали са в страната катаджии и полицаи да правят глоби и актове на бедни хора, които не си носят маските.

Efekt 2

Ред трябва да има, ама редът е за всички тези, които ни ограбват и не плащат глоби или актове като на тях няма кой да им ги прави – за едни само привилегии, а за други само задължения! За да има народовластие трябва да има и народ, който да се активизира и да поиска сметка от управляващите, трябва народ, не публика, за да има република! Трябва да изхвърлим боклука от властта за да премахнем тази паралелна държава!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.