Слави Трифонов ще запали пламъкът на надеждата

Слави Трифонов ще запали пламъкът на надеждата


Слави Трифонов седи и гледа от страни Позицията на Слави Трифонов е някак си, че все едно седи и гледа отстрани резила на Бойко и хунтата, но не е така.

В Момента се чака регистрацията на партията му след това ще има масирана кампания. Някой казват, че човешкият му ресурс е зает и екипът му има други роли и задачи, но в страната има структури, които чакат знак за да бъдат активирани. Та Слави Трифонов се подготвя тихо за предизборната битка в страната.

Истината е, че той най-силно може да прикове общественото внимания колкото и Бойко да се излага и да псува, колкото гафове и подигравки да създава.

Efekt 2

Слави може да даде истинският пламък, който гори в сърцата и душите на всички Българи. Един митинг концерт може да разпали такива пожари в духовен план, че само с оставки няма да се угасят пламъците на надеждата!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.